Ulriksdals slottsträdgård

Hejsvejs
Idag har man varit på cykeltur till vackra Ulriksdals slottsträdgård. Där hade jag och älsklingen David lite picknick med festis och jordgubbar. Mumsigt värre facktiskt! Sen köpte vi lite fika på slottsfiket där. Inte speciellt billigt men skit samma. Lite ska man unna sig nu i sommaren. Det är så extremt mysigt och fint där. Vi cyklade dit och det är ungefär en mil dit så det gick på typ 45minuter eller något. Vägen som går dit är längs vattnet så det är super mysigt. Hela dagen har varit mysig! Hehe, använder ordet mysigt hela tiden i det här inlägget men det är just vad dagen har varit. När vi väl ska dra oss hemåt så möter vi min lillasyrras kompis mamma som fixar in oss på en trädgårdsutställning för idéträdgårdar. Vi tackade inte nej för att komma in där. Otroligt fina trädgårdar fanns det där och vissa var otroligt konstiga. Passade på att fota hela dagen så bilder kommer lite då och då. Nu är man iallafall hemma igen och vi kollar lite på tv och löser korsord, hah!
Cya S'




Det nya livet har startat

Hejhej,
Då har mitt så kallade "nya" liv startat. Idag var jag och David ute och sprang en runda sen ner till vattnet och doppade oss sen hem igen. Hur skönt som helst! Två flugor i en smäll som sagt. Både bad och jogging. Det är super. Ska springa runt tre gånger i veckan har jag bestämt mig för. Hoppas jag kan hålla det också. Verkligen. Man får både motion och kondition på samma gång och även så får man vara ute i naturen. Kan det bli bättre? Sen blir det sit-ups och sådana övningar på kvällarna. Kommer vara riktigt vältränad till fotbollen startar den 26 juli. Det är bra för en själv att gå ut och träna också. Ska faktiskt springa några dagar i veckan regelbundet och träna. Ska lova mig själv att hålla det och det ska jag!



Bob feat. Hayley Williams - Airplanes


The Twilight saga - Eclipse trailer


Tillökning i ridandet

Hejhej,
Då har man fått tillökning i ridandet och det är jag glad över. På landet hittade Mammas kille och hans son en gård som hade islandshästar samt så träffade de ägaren. Robban som mamis kille heter berättade om att jag red och så och hon som äger gården sa att det är bra om någon kommer och hjälper henne att rida hästarna då hon inte hinner det själv. Det är 5 hästar hon har men jag rider bara fyra av dom då en är 3år. Men dom jag rider är Faxi - en skäck vet inte så mycket om han.. sen är det Brandur - en 7-årig valack, fux med stor bläs, 143cm sen är han totalt underbar att rida! Han är så mjuk i munnen och man behöver bara pilla lite med tyglarna så lyssnar han. Lyfting - ett 5-årigt sto, fux även där och har nyss blivit inriden men är hur duktig som helst. Hon visar kapacitet på en hög nivå på tävlingsbanorna. Sen har vi mamman till Lyfting, Barndur och 3-åringen jag har glömt vad han heter.. Men iallafall Litla - sto, fux och är rätt gammal. Men hon verkar jätte trevlig. Det är mest Lyfting som jag vill rida men dom andra verkar jätte roliga också. Längtar till att åka med ut till landet så jag kan tillbringa tid i stallet. Och gården är otroligt fin den med. Hela miljön är en dröm idyll. Hoppas det kommer gå bra med ridandet. Sen ska jag naturligtvis rida Barmur så mycket det går också.

Alla har sina feminina sidor!

Hahah! David prövade mitt linne och stoppade strumpor under x)
Ja som sagt.. Alla har ju sina feminina sidor!

Sötnöt sover...

Hellojsan!
Sitter då här rätt nyvaken och skriver lite i väntan på att min sötnöt ska vakna. Ja, han sover väääldigt länge hela tiden. Då går ju halva dagen. Men planer för idag? Vi ska ut och springa några kilometer sen blir det antingen stranden eller shopping? Eller varför inte en liten utflykt till Ulriksdal? Nä inte det sista för måste få mina pengar först så vi kan köpa jordgubbar! :D Annars något kul? Kommer ju inte på något och alla är ju borta utom vi och när vi åker någon stans så är dom hemma. Himla.. Det känns som sommarlovet snart är slut för det gå alldeles för fort. Redan inne på tredje veckan.. Men man får passa på att njuta av den då. Ska se till att njyttas på bästa sätt! Ska försöka väcka min älskling då..

Höres S'


Fotograf: Sossu(Jag) | Kamera: Nikon D40 |

Pictures

Hello,
Här kommer då några bilder från den tiden som har varit av sommarlovet. Allt kom i fel ordning men skit samma! Alla är tagna med min mobilkamera så dom är inte av så jätte bra kvalité..
"Landet"
"Härlig dag på landet"
"David på midsommar"
"Hem från Grönan med 2kg marabou och en nalle! :D"

"Lite prylar från Ullared"
"Vår lilla avslutningsgrillning med alla bästa från förra klassen"

Midsommar

Hejhej
Midsommar blev en lyckad dag. Jag var på landet med David och familjen. Härligt härligt. Solen sken från tidig morgon till sen kväll. Vi hade ingen midsommarstång så då får man göra en! Det gjorde jag,David och mormor. Den blev faktiskt jättefin. Och det var himla lätt att göra. En sak som jag måste berätta är att man fick ju inte sova särskilt länge den dagen.. Klockan åtta tror jag att det var så får man höra lillasyrran skrika att det är en levande mus som springer runt i huset. Gillar inte så mycket djur när dom är precis vid ens huvud när man sover.. Så på mindre en 1 sekund hoppade man på David sen upp i mamis säng. Och klarvaken som man är så ser man hur Mable, min katt springer och jagar den där musen runt runt i hela huset. Det såg rätt roligt ut. Sen tröttnar katten och Mami och hennes kille får sköta resten och ta ut den levande musen. Lillmissen då...
Ja, rent generellt var midsommar en lugn dag men mysig!

Ullared, Everyone loves it!

Hello,
Finns det någon som inte kan gilla Ullared, eller Gekås vid ett annat namn. Så himla ballt och billigt! Var där nere för någon vecka sedan och shoppade som en galning. Ska lugnt åka dit och handla saker när jag flyttar hemifrån. Dom har precis allt, från kläder,mat till hästprylar och elektronik. Helt sinnessjukt egentligen. Vem kom på idéen med att göra Nordens största shopping? Inte var det jag iallafall! :) Så från mej..
Åk dit!

Gamla prylar, alltid roliga på något sätt..

Helloj,
Städar i mina skåp och där hittade man en del roliga saker från skolan när man gick i 6:an och neråt. Speciellt kul är alla dikter jag hittade. Några var väldigt underliga och vissa rätt bra. Hah, man kan ju undra varför man har så många dikter men tror vi hade något tema i 6:an kanske.. Ingen aning x). Ni kan få se någon dikt.
Här är några få:
1. Fram i ljuset du kommer,
och blir ljusare och ljusare för varje steg du tar.
Plötsligt ramlar du,
och mörkret dig tar,
tillbaka till det du just kom ur.
Till alla världens krig!


2. En mörk natt,
gick jag till vägens kant.
Gick till ett stup,
nu tar livet slut.
Ett steg till så finns jag inte mer,
Det sista jag ser,
är kortet på er.
Nu går jag ut och livet tar slut.
Jag kunde inte förstå
hur många som skulle sakna mig när jag gått.

3. "Ikeas hästar"
I Ikeas katalog
Finns mycket mer en bara en såg
Ikeas hästar har en ny stil
De kan springa en hel mil
Hästarna är blå, röda och gröna
De är så sköna.
Buy two
Och du får ett sto
Köp nu
Och du får retur.

Tre väldigt olika dikter. Förstår inte hur man kunde komma på några sådana! Tror att man fick hjälp att skriva dom för man kan väll inte bara komma på, eller?

dåligt med bilder!

Hejhej,
Jag själv tycker att jag har otroligt lite bilder för att det här är ju en fotoblogg och jag har faktiskt en anledning till detta och det är för att man är hos pappa varann vecka och där funkar inte internet på min data där jag har alla bilder.. *suck* men idag ska man till mamma! :D
Jaja, haha. ska väcka David nu!
Cya S'

Ny header!

Ja då har man en ny header som jag gillar otroligt mycket.
Vad tycks själva? :)

Finaste!

I love you hunny <3

9:1 Världens bästa klass!

Härligt spex foto!








Sunday but where is the sun?

Helloj,

skriver lite nu snabbt innan man ska gå upp seriöst och fixa iordning sig. Det är då söndag men vart är solen? Det är för det mesta blå himmel men solen försvinner hela tiden. Naaaa! Ska också ta hand om min lilla skrutt till pojkvän som har ont i halsen.. Ska börja nu så hinner inte mer...

Pussar S'


SOMMARLOV

Hellu!
I går gick man ut 9:an!!!!!!! Fy faaaaeeen vad skönt. Men som Emils mamma sa tror jag, att skolan suger men det är inte förrens den är slut som man saknar den. Gamla klassen var grym. Många nya kompisar har man fått och vi har jätte kul med varandra. Men vi har bestämt att vi aldrig ska tappa kontakten. Ska verkligen försöka med det. För att förlora kontakten med en bra vän är inte speciellt kul. Som tur är går nästan alla i Rudbeck sen eller man hoppas att alla kommer in men trots allt ska vissa välja en annan skola. Det är faktiskt tur att facebook finns faktiskt. Där kan man alltid nå någon. Men varför vara deppig? Vi har ju lovat att hela tiden ha kontakt med varandra så då menas det ju att vi inte ska skiljas åt så nu ska man njuta av sommarlovet och göra det till den bästa sommaren ever! Grundskolan är slut och snart blir det gymnasiet. Great! Ska inte snacka mer om skolan för nu är det trots allt sommarlov! :D Igår var jätte bäst. Alla från klassen som vi är med åkte till fjäturen och grillade och firade både Martins födelsedag som är på måndag och att skolan äntligen är över. Hur mysigt och kul som helst! Detta ska vi göra om många gånger, det är redan säkert! Finns nog ingen i vår förra skola  som kan ha så kul som vi. För dom gäller det att bara kröka hela tiden, men vad är det för vits att leva livet så? Man glömmer ju allt den kvällen. Haha, tycker det är korkat! Vi lever livet iallafall! Umgås med varandra och har hur kul som helst! Om någon vill leva livet, lev det då som oss!
Pussar S'

1337

ellu this rs david och klockan passerade just 1337. lyssnar på Nickelback - How You Remind Me och sosskoss ligger i fosterställning i sängen med min nya morgonrock som jag fick igår av far min som graduationgift. åt sketastark tacos oxå för om man dricker cola zero till så sprängs tungan och hamnar överallt i munnen. onajs
igår var vi och röjde vid fjäturen ute på vischan, ett ställe som kallas norrsätra. emilw fick för sig att tvätta kläderna som han hade på sig och slängde sig själv i sjön. 2 gånger. men han failade så hårt för vattnet var knappast ens 30 grader och han hade inget tvättmedel.
fixxxxzzzade tvåhjulingen igår oxå, så gott det går på 10 minuter. tog bort 4 meter tejp från blinkersna och lite andra småsaker som inte hör hemma där. saken håller på att falla sönder totalt.
nu spekulerar sosssssssssssso i vad man ska hitta på idag. vi kommer fram till att halva dagen redan har gått och det är lika bra att gå och lägga sig igen, ladda inför nästa dag. eller inte, det är ju första dagen på sommarlovet och jag är redan småsjuk, imorron kan man väl knappt andas. bäst att ta vara på dagen så ska duscha nu.
baiiiiiiiiiiii bai.

ÖRNÄS LÄTT 5/6 2010!!!

Ska tävla imorgon på Örnäs Gård utanför Kungsängen. Kom dit och titta?
Tävlar med Barmur frá Midéy, världens bästa häst!
Längtar tills imorgon!

Har inte tid...

Blir så i och med sommaren att bloggandet kommer inte att vara så uppdaterat utan skriver när jag har tid..

Har ingen paus men tiden är knapp! Så som sagt. skriver när jag har tid!




Sofie Borell heter jag som driver bloggen och kommer från Sollentuna, Stockholm. Är född 1994 alltså 17år och går första året på Teknikprogrammet. Min största passion är foto och mitt liv är ägnat åt de två islandshästarna, Litla Lif från Sjövik och Gambri från Sjövik. I bloggen får ni följa min vardag bland bilder och islandshästar.

Copyright © by Sofie Borell 2009-2011
[email protected]


bloglovin
         

Om

Min profilbild