>

1337

ellu this rs david och klockan passerade just 1337. lyssnar på Nickelback - How You Remind Me och sosskoss ligger i fosterställning i sängen med min nya morgonrock som jag fick igår av far min som graduationgift. åt sketastark tacos oxå för om man dricker cola zero till så sprängs tungan och hamnar överallt i munnen. onajs
igår var vi och röjde vid fjäturen ute på vischan, ett ställe som kallas norrsätra. emilw fick för sig att tvätta kläderna som han hade på sig och slängde sig själv i sjön. 2 gånger. men han failade så hårt för vattnet var knappast ens 30 grader och han hade inget tvättmedel.
fixxxxzzzade tvåhjulingen igår oxå, så gott det går på 10 minuter. tog bort 4 meter tejp från blinkersna och lite andra småsaker som inte hör hemma där. saken håller på att falla sönder totalt.
nu spekulerar sosssssssssssso i vad man ska hitta på idag. vi kommer fram till att halva dagen redan har gått och det är lika bra att gå och lägga sig igen, ladda inför nästa dag. eller inte, det är ju första dagen på sommarlovet och jag är redan småsjuk, imorron kan man väl knappt andas. bäst att ta vara på dagen så ska duscha nu.
baiiiiiiiiiiii bai.

Kommentera inlägget här!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress till din blogg:

Kommentera:

Trackback




Sofie Borell heter jag som driver bloggen och kommer från Sollentuna, Stockholm. Är född 1994 alltså 17år och går första året på Teknikprogrammet. Min största passion är foto och mitt liv är ägnat åt de två islandshästarna, Litla Lif från Sjövik och Gambri från Sjövik. I bloggen får ni följa min vardag bland bilder och islandshästar.

Copyright © by Sofie Borell 2009-2011
[email protected]


bloglovin
         

Om

Min profilbild