En riktig favorit som alltid blir bra på bilder, LINN!!!









Linn, en underbar flicka som jag lärde känna på min konfa. Hur underbar som helst och blir alltid fin på bilder! Du är en riktig ängel gumman!

Modell: Linn, www.brunetternasmode.blogg.se Fotograf: Sossu(jag)


Fellsa här igen!!

Hello bloggen, Fellsa här igen då!
Får ta att skriva här lite oftare :P Idag har jag varit i skollan och haft det ganska roligt :P
Idrotten och tekniken var nog dom roligaste lektionerna idag :)
Imorgon har vi studiedag och då ska jag och sosso baka lite saker, haha xD


Gammal bild, Sossu fotat :)


Flower


Fotosugen!!!!!

Men guuud! är så fotosugen så det inte finns, någon som har något tips om vad man kan fota? ;)


New moon



"New moon" Så hilma bra, bättre gjord en första tycker jag. En klar rekomendation till alla både killar & tjejer i lite högre ålder då menar jag kanske 14-15+ för man måste förstå vad filmen handlar om och då behöver man vara lite äldre. Men en solklar 5 från mej... :D


Mår dåligt!!!

Halloj, mår riktigt dåligt faktiskt :( Tog svininfluensa vaccinet och nu mår man inte alls bra. Orkar därför inte skriva så mycket mer än det, hoppas att man mår bättre imorgon!


Nature is tha shit!




Sepia vs Färg




.

I can fake a smile when I'm sad inside...


Tarzan, grymma låtar, enligt mej!!



"Två världar"



"Son of man"


strength and courage



Fellsa på bilden, gjord i ph ©


Om möblering i rummet, (en viss del syns bara)


Barmur's eye



Visst hat Barmur ett ballt öga?


Dikt


13 snart 30

Halloj, ser just nu på film med Fellan, 13 snart 30, som kanske vissa förstår på rubriken menmen.. Idag som alla andra dagar var skolan blää men ska snart träna så det blir kul! :D I'm löööövveee it! E en träningsnörd hahaha! Men måste fixa saker nu kommer fler inlägg :)



Firewoman



Firewoman, Gjord i photoshop, resultatet blev helt ok tycker jag..


Mable





Ridning e kul

Ja, jag älskar ridning! Och bryr mig inte om vad andra tycker för så här tycker jag. Var i stallet idag föresten hos Barmur. Det gick skit bra rent ut sagt med alla gångarter men tölten var lite extra som traven som blev jätte bra när han höjde ryggen. Men kylan var ett minus.. Blä för kyla säger jag bara. Då saknade jag mitt personliga element vid namn David som är riktigt härligt varm hela tiden medans man själv fryser ihjäl. Det låter bra, visst? Men gud vad jag blev glad i skolan föresten, attt jag fick MVG på en fysik text är grymt ju. Jag trodde att jag max skulle få VG för tyckte inte jag skrev något bra men det var tydligen skit bra. Då blir man pushad lite extra för att plugga mer. Nu ska jag fortsätta leka lite i photoshop.



GOD MORGON!

Trötter här, och jag vill inte ha skola! Man är så trött på måndagar men det är vår chilldag i skolan men tisdagarna är seroöst dom hemskaste dan i veckan. Och de gillar vi inte...  Men måste komma på något nytt jag kan fota, ska fota stockholm någon dag men får se när det blir.. Inte precis kul väder så bilderna blir sådär, Jag ska titta på en reflexskärm(silver) och några filter/linser. Så då blir det roligare. Men nu ska man dra te skolan :(


3 pictures in 1


Iyaz - Replay


Vågar du titta i spegeln?


Det finns alltid någon mer som ser på dig även om du inte vet det!



                                                              Modell: Emelie www.mariayolanda.blogg.se
 


Pytteliten syster man har



                                                          Modell: Emelie (www.mariayolanda.blogg.se )

Två bilder blir en. En rolig sak att göra i photoshop.


Bakgrund- Heart



Gjord i Photoshop Cs4


The boy in the striped pyjamas



"The boy in the striped pyjamas"
heter filmen som baseras på andra världskriget om en 9årig tysk pojke som blir kompis med en jämnårig jude som är fast i ett arbetsläger. Det händer en hel del i filmen och slutet är jätte sorligt så man nästan gråter.. Vissa gråter säkert också. Den är verkligen se värd och det får en att förstå hur det var då under ww2 och det är ju helt sjukt hur judar behandlades då! Så här skriver cdon.com om filmen:

Bruno, en oskuldsfull och naiv 8-åring, tvingas utan förvarning flytta från sitt trygga hem i Berlin till den tyska landsbygden. Uttråkad och rastlös trotsar han sin mammas förbud och beger sig på upptäcksfärd i den närliggande skogen. Där möter han en jämnårig pojke och en oväntad vänskap tar sin början... Pojken i randig pyjamas utspelar sig under andra världskriget och är baserad på John Boynes prisbelönade roman. Det är en oerhört gripande och tänkvärd film som kommer att dröja sig kvar i ditt medvetande långt efter att eftertextern slutat rulla.

Den får en solklar 5/5 av mig!


Michael Jackson - Thet don't care about us


Träning snart då...

USCH!, Det är kallt och regnar typ för det snöar inte längre... Suck. Måste träna men har ingen lust. Vill träna men vill inte gå ut. Det är det som är problemet. Men ska få träffa min finfina flicka idag! jääi. Men i skolan fick vi tillbaka våra noveller oh fick VG. Det är bra.. Skulle fått bättre om inte slutet blev helt fuck't up. Ja får försöka nästa gång. På so:n fick vi se på film som var bra och sorlig som fan. Men nu måste man skynda så man hinner med träningen...


VÄRLDENS BÄSTA!



Bara för att jag har världens bästa kille! Love you..


SAKNAR ÅKERÖ 2009!

Det absolut bästa lägret ever, saknar alla som faaan som var där! Always in my <3


Morgon och i tid!

Hallojsan, Nu kommer Fellan bli glad för jag är i tid haha, brukar vara 5 minuter sen eller så men det e inte mitt fel tycker jag utan skolan som ska börja så tidigt hela tiden.. Men igår hann jag inte skriva så mycket för höll på att somna vid datan när jag skrev(ILLA!!).. Så det blev en början och ett slut, men kan kortfatta dagen igår:
1. skola :(
2. Stallet med Fellan
3. E med David,Matte & Fellan
4. Vet inte..


haha fin dag va?? Ja men nu måste jag dra till skolan så skriver när jag kommer hem.


Men en rubrik kanske?.. orka!!!

Halvt hyper, rätt galen men ändå söt! Haha visst beskriver man sig själv bra? Det tycker jag iallafall,
Kortfattat:
Mycket har hänt men skriver imorron för e trött!!


Morgoninlägg, måste bli fler av tycker jag!

Hallojsan, Ett morgoninlägg här då. Tror det är det andra i bloggen eller något. Måste bli fler! Kanske inte varje dag men nästan ska jag försöka med. Men är inte så trött nu men kommer vara det efter den här skit dan i skolan. Måste snart gå till skolan för börjar halv men ska vänta på att Fellsa ska komma med alla ridsaker så vi kan åka direkt efter skolan... Men vi får se om hon kommer, Hon kommer nu så måste gå! :D


Vovvsiga (blåa) gardiner!

Jag bara älskar David's blåa gardiner med hundar på. So sweet!!


UTE MED DAVID!

Om någon vill något så är jag ute med älsklingen, nås på mobben!


UTE MED DAVID!

Om någon vill något så är jag ute med älsklingen, nås på mobben!


Nu började tyvärr skolan igen

Men bläää för skolan! I hate it! Även om vi hade typ chill dag så kommer helvetet imorgon, USCH! Är typ bara med boysen i plugget oh det e faan så mycket lättare än tjejer helt ärligt!! Fast Fellsa oh Alicia(Alice som jag kallar henne..) e man med på rasterna! :D Det e naaaaiceee. Seriöst på syslöjden går det skit och orkar knappt, allt är ju bara fel...!!! BLÄ FÖR DET MED! Låter som värsta aggro människan men e uttråkad som fan så det blir lite så här. Men jag är GLADD!! Fick 98.5/100 på spanska provet så solklar MVG! Hade bäst i klassen eller? David tyckte jag cheetar för att jag pratar lite spanska hemma med mami. Men nejdå oh provet var superlätt enligt mig. På idrotten när vi kör vollyboll har man en jätte snäll kille som slår mej i huvudet, Tack! Måste växa lite till så ser han inte över mig. Det var ju inte meningen men gjorde lite ont hah.. Nu måste jag hitta på något innan man sjunker ner i tråkighetens helvete, höres..


Så JVLA BRA!!


SM-GULD TILL AIK!!!!!!!




SM-GULD AIK 2009!!!!


Read it!


AIK, stockholms riktiga STOLTHET eller lantisarna IFK Göteborg?



KOM IGEN NU AIK, VINN NU!!!!!


GLADER!

Har fått AIK's matchtröja idag utav mina snälla föräldrar! Fick dock betala 100kr men ändå!
Jag är SUPER GLAD! :)






Sofie Borell heter jag som driver bloggen och kommer från Sollentuna, Stockholm. Är född 1994 alltså 17år och går första året på Teknikprogrammet. Min största passion är foto och mitt liv är ägnat åt de två islandshästarna, Litla Lif från Sjövik och Gambri från Sjövik. I bloggen får ni följa min vardag bland bilder och islandshästar.

Copyright © by Sofie Borell 2009-2011
[email protected]


bloglovin
         

Om

Min profilbild