Vill fota, NU!

Grått och mulet. Tråkigt. Men är på fotohumör!! Har inte fotat på rätt länge för det har inte funnits något kul att fota men i helgen typ lördag eller söndag har David lovat att vi ska till skogen! Hihi, så jag får fota lite roliga saker(a). Då ska det bli mycket bilder. lovar! Ska även försöka få bilder från valborg osv. Kul kul! Oj, måste verkligen gå till skolan nu! skriver sen..

Pussar s'


Afrikansk Dans

Heej!

Idag har man prövat något nytt. Afrikansk Dans med laget! så himla kul även om man såg ut som en mupp, haha!! skit samma en himla kul och bra träning. Blev helt slut efter. Ska börja gyma ordentligt nu känner jag.
Annars var dagen bra med härlig tid i Gamla stan. Måste äta min glass nu..

Cya!


In till staden

God morgon!
Väldigt tidigt inlägg men ska snart ta bussen till sollentuna station för vi ska in till Gamla stan med klassen och Nobellmuseet. Kul? Nja.. roligare än vanlig skola iallafall. Ska ta och göra mig iordning så jag inte missar bussen!
Cya!

 


Värme är något ALLA älskar!

Hellu
Som rubriken säger, ALLA älskar värme. Idag var det riktigt härligt ute och jag bara njöt. Solen sken och det var jätte varmt. I loooove it! Gaaaah! Kan bara snacka om det tror jag. Eller kan säga att jag tror att det gick bra på nationella i matte muntligt. Vår lärare blev iallafall glad när jag sa något! hihi, (Då ska man vara VÄLDIGT nöjd!) x) haha! Inget mer roligt har hänt idag och har planerat allt för helgen så det är skönt sen så var jag och tränade för en stund sedan och vi körde kondition. Jag förvånas varje gång att min kondition är bra! Ett under faktiskt för hur lat jag är... David vet! Nä men är aktiv när jag vill och lat när jag vill(för det mesta). Jaja. Sedan blev det match sista 20minuterna och det gick väl sådär för vi gjorde planen mindre och då har jag ingen koll på alla linjer och så så det blev svårare. Nu äntligen så ska vi få likadana overaller. Finelly...!
Ska sova nu!

God natt!


Landsställe!

Hello,

Då har man fått landsställe fick man precis veta av min mami. Kuligt värre faktisk. Då har man någonstans att ta det lugnt med älsklingen. Fått sett bilder och det kommer bli perfekt! En nakdel finns det men man vänjer sig... Är att våran lilla kisse Mable ska med. Alla säger att hon inte kommer gå någonstans för hon e stereliserad men ändå. Vi ska ha henne i koppel först sen får vi se. För hon är ju innekatt nu. Den dagen kommer så vi får se! ska inte babla mer nu och bilder får ni senare!


Blä för Engelska!

Sitter är och skriver Engelska med David och jag HATAR DET!!!


Hur kan man glömma??

Heeej!
Då sitter man här klar för skolan och sen så har vi ingen matte så vi har sovmorgon till 09.35!! Hur kan man glömma en sån sak som framstås vara viktig??! Gaah, blir galen men ska kanske rita eller leka lite i photoshop så blir man glad. Tihi, snart kommer min privat chaufför David också!

Cya!


Aaaajjjj!!!!!!

Har ont i ögat fortfarande! :'( Ser suddigt...

Alltid sova?





aaaaawww, så sött! Min lilla älskling tycker väldigt mycket om att sova och är som en mini björn som alltid sover under vinten fast han sover alltid hihi!<3

Match snart då..

Helloj,
Har varit hemma ett tag nu och städat mitt rum medans en viss David spelar in flames på högsta volymen. Tror mitt huvud skulle explodera av alla ljud men den är hel. Har varit överallt idag som glasspaus på donken i häggvik sen till centrum och handla lite sen till Farmor som fyller år idag! Där fick man lite tårta och snart ska man spela match hemma på sportfältet mot något lag vid namn rågsveds?? typ iallafall.. Ska packa klart väskan nu,

Pussar S'


Heeeelllllgg!!

Hellu,
Då var man hemma hos David och ska väl sova snart kanske? Har varit med honom hela helgen(som vanligt xD). Idag var jag på Edsbacka Värdshus med Mami,Emell och Farmor för Farmor fyller år imorgon. Det var buffe så man blev rätt mycket FÖR mätt. Gud vad man har ätit idag, inte så bra... Får ta och springa bort allt på matchen imorgon. Efter så kom man hem till en superglad kille och vi han inte vara hemma så mycket för man skulle till sollentuna centrum. Hittade min avslutningsklänning så fick den av mami. Ni får bild på den senare. Mer exakt imorgon. After hade vi inget att göra så det blev bio inne i stan. Mysigt!!(a) Det blev "En galen natt" som var jätte kulig. Vi tog oss hem och nu är vi hemma hos honom. Ska sova nu kanske?
God natt!

Prat som kanske blir lite FÖR öppet??!

Behöver man säga något mer? Tahahah!!! Knäppa personer säger jag bara! Men på ett bra sätt!

En Galen Natt

Handling: Phil och Clara Foster lever ett tryggt, lugnt liv i förorten. För att inte fastna i rutiner går de ut på dejt varje torsdag. Men en helt vanlig torsdagkväll vänds deras tillvaro uppochner då de misstas för gangsters och tvingas fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma…(tagen från sf.se)

Enligt mig får den 4av5 för att den var verkligen galen men ändå kul. En film som alla kan se! :)

Ändrar!!

Paus? NEJ! Ändrar mig totalt, såklart att jag ska blogga och nu har skrivsuget kommit tillbaka!
Så alla vet ingen paus här inte!! :D



Tahahah!!


Paus

Bloggandet kommer att vara mycket mindre än vanligt för tar en paus så kommer bara att blogga lite då och då.

Kommer tillbaka på någon månad eller vecka, vem vet?!

Dyrt?

Heej,
Idag var man uppe tidigt(enligt mig iallafall), redan klockan 11! Det är jätte tidigt, haha! Jag, Fellsa och Mami skulle till stan och köpa balklänning och hittde två som jag ville ha. Den första var otroligt fin men väldigt dyr så fick leta vidare och hittade en jätte fin guldfärgad! Den var värkligen super söt! Gillar den mkt! Ni kommer få se bilder sen, För ska vara lite social nu! :D

Cya!

Depreission??!


Depression, kan någon uttrycka exakt vad det är? Deprimerad. Samma där. Ibland känns det som om man kan bryta ihop när som hellst och andra stunder är jätte bra, Varför?

Varför? är nog en fråga alla ställer sig, eller?


På piss humör!

Juste.. Reta mig inte är bara ett tips till dom som är i närheten av mig för är på ett extremt dåligt humör. Vet inte varför?! Faktiskt inte. Är aldrig sur eller arg(enstaka gånger bara) men jag är alltid glad typ. blää för såna här tillfällen... Suck!

 


Chris Brown - Crawl



En av mina favvo låtar, så bra! :D


Tjalalal!

Helllojsan,
Sitter då här inne istället för ute i det nicea vädret och väntar på att mami ska komma för vi ska handla lite skor te mig! Kuligt värre att få nya skor faktiskt för mina skor nu är ruttna äckliga saker.. Vill ut och göra något också men vem är hemma? Ska kolla om Matte e hemma så får man göra något med honom. Oh, juste hade so prov i två timmar idag och det gick bra, eller??! Vet faktiskt inte om det blev något vidare. Skrev bara 4 och en halv sida på sista frågan. Skit samma, ska försöka komma på något kul att göra..

See ya soon! :)


Slö bloggare!

Gode morgon!
Ja som rubriken slö bloggare så har jag väl kommit in i en period med tusen saker att göra så hinner inte blogga så mycket. Tyvärr. Ska bli ändringar på det och nu ska man ut och fota mer så det kommer komma upp mer bilder! :D Det är ett plus, Så håll bara ut! Det kommer otroligt mycket inlägg här under veckan som jag ska försöka skriva!

Synes!


P1 & P2

Helloj,
är då med pucko 1 & 2 bestående av Runkeff och David. Ska plugga men tänkte passa på att blogga lite innan. För David leker stcheeek med mina solglasögon. Hahah! Ser kul ut!! :D Ska plugga vidare nu så man hinner, har ju prov imrorron.. BLÄ! plus, nya skolan är rätttt säär och dålig. Orkar inte skriva mer nu!

Cya!

Träningsläger i Kungsbacka

Heej!
Då var man äntligen hemma från allt. Eller mer exakt så kom man ju hem igår men skit samma. Träningslägret var kul även om det var SKIT tråkigt att spela med div 5 laget. Dom kunde inte äns passa en boll och aldrig kunde bollen rulla i backlinjen för de tyckar att bollen ska upp hela tiden. Finns mycket som gjorde mig arg. Speciellt när vissa är så nonchalant mot en när det är jag som ska styra spelet med Rebecca. Förstår mig verkligen inte på dom som utrycker sig så! Jag är egentligen ytter vänsterback så jag vet att det är bara att följa vad man blir tillsagd av mittbackarna. Åhh! Får damp ett stuntal gånger. Sen när man får träna med dom också, Inte kul! Vissa som rent ut sagt suger. illa sagt men sanning.. iallafall så sänker dom nivån och kvaliten på träningen så man utvecklas aldrig vidare. TRÅK! Nu struntar vi i det för annars går jag in på detaljer och det blir rätt tråkigt för dom som inte förstår. Bussresan ner och upp gick bra och sov halvvägs, skönt. Vi bodde på hotell som var riktigt fint och bodde med knas Maria! :D Hah, det var kul. Planerna där nere är också jätte fina och mycket bättre än våran på sportfältet. Finns inget mer att säga? Noop. Det var bra utan vissa saker..


GRATTIS ÄLSKLING!



Då fyller min älskling 16 idag, så jag tycker att ALLA ska gratta honom! :D <3

GrattisGrattisGrattisGrattis!!!!<3


Hemma, men snart iväg igen!

Helloj,
har varit i säfsen sen söndags så har inte kunnat blogga något för mamis mobil var cp så det gick inte att skriva något konstigt nog. I säfsen var det riktigt kul och mysigt. Skidor varje dag och olika saker på kvällarna. Badade t.o.m vedeldad badtunna. Nice! Riktigt varmt. Jaja, ska packa vidare på min packning till träningslägret imorgon i göte. Kul kul.

Cya!

Långfredag

Hello,
Är hemma hos David men ska snart bli upphämtad av Mami och Robban för vi ska till hans syster Anette för att fira lite påsk. Kuligt värre. David ska till ikea haha!! Nä vad taskig jag var där men jag tycker att ikea är lite kul om man får köpa saker till sig inte till andra. Undrar hur det blir när man flyttar hemifrån. skit samma ska gå nu iallafall.
Cya!

En Español

Hola amigos,
Jeje, cuando se escribe en español y tratar de ver si alguien puede entender lo que escribo. Esto es realmente divertido. Hoy fue la escuela por una hora porque nos veríamos en la nueva escuela. Derecho bonito, pero hay muchas cosas negativas. Puesto que usted ha estado con David casi todo el día. ¡Sé el Fellsa poco también. Para empaquetar un poco, tal vez? No, no puedo soportar! Debe ser demasiado tarde con David después de haber comido tan divertido. Debe comer ahora ..

Adios!



Somos el mundo por Haiti!


Una versión fantástica de "We Are the World", me encanta mucho!





Sofie Borell heter jag som driver bloggen och kommer från Sollentuna, Stockholm. Är född 1994 alltså 17år och går första året på Teknikprogrammet. Min största passion är foto och mitt liv är ägnat åt de två islandshästarna, Litla Lif från Sjövik och Gambri från Sjövik. I bloggen får ni följa min vardag bland bilder och islandshästar.

Copyright © by Sofie Borell 2009-2011
[email protected]


bloglovin
         

Om

Min profilbild