>

Årets första prov

Hello,
Som sagt går inte min data att använda för det är något jevla virus skit som vill in i den. Men mami ska fråga en kille på jobbet som är grym på datorer så jag hoppas att han kan fixa den för vill inte lämna in den. Måste iallafall lägga över alla mina bilder, dokument och photoshop på min hårddisk som kommer ta evigheter! Skit! Men som sagt låt det ta tid, bara jag inte förlorar något. Det är ju huvudsaken. Men vidare till nästa sak..

Nyss blev man klar med årets första prov som var i Matte. Jag själv tyckte att det gick bra och jag kunde allt. Tror jag iallafall. Det känns så. Nu är det bara att hoppas att man får högt betyg. Jag satsar väldigt mycket på skolan nu för att det är nu det gäller för vad man ska plugga till om två år när man går ut gymnasiet. Men som sagt det är bara att träna på allt.. Jobbigt men ger resultat.
Ska vara lite social med mina klasshomies nu.. Får blogga senare på min gamla dator.

/s'


Någon halvtråkig bild från google :)


Kommentera inlägget här!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress till din blogg:

Kommentera:

Trackback
Sofie Borell heter jag som driver bloggen och kommer från Sollentuna, Stockholm. Är född 1994 alltså 17år och går första året på Teknikprogrammet. Min största passion är foto och mitt liv är ägnat åt de två islandshästarna, Litla Lif från Sjövik och Gambri från Sjövik. I bloggen får ni följa min vardag bland bilder och islandshästar.

Copyright © by Sofie Borell 2009-2011
sossusblogg@live.com


bloglovin
         

Om

Min profilbild