>

Last day

Helloj,
Då skrev jag ingenting igår typ för jag han helt enkelt inte och när jag kunde så somna jag, visst är man duktig? x). Men då kan man skriva om igår nu då. Skolan gick väldigt fort faktiskt och efter drog jag och David hem till mig en snabbis medans vi väntade på Emil. Vi skulle på bio i stan. Kuligt faktiskt men på bion fick man ont i huvudet, GREAT! Väl inne i stan hämtade vi ut biljetterna och hade sen 2timmar kvar innan bion började. Lina, Emils tjej skulle komma senare så fick stå ut med mupparna själv. Helt ok faktiskt. Vi gick i affärer( som inte dom gillade men det såg kul ut..) hihi, Emil liknade mer en livvakt än vår kompis. Utan och missbruka smiles i inlägget så får man väl skriva orden? Eller nä det funkar iofs inte..

 Blabla, kommer inte på allt möjligt när jag egentligen inte ska det. Bion var bra men lite för "killig" för min smak. Efter drog vi hem och David följde med hem till mig. Rent ut sagt så somnade vi rätt fort, hahah även om klockan inte var så mycket. skööönt!

Kommentera inlägget här!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress till din blogg:

Kommentera:

Trackback




Sofie Borell heter jag som driver bloggen och kommer från Sollentuna, Stockholm. Är född 1994 alltså 17år och går första året på Teknikprogrammet. Min största passion är foto och mitt liv är ägnat åt de två islandshästarna, Litla Lif från Sjövik och Gambri från Sjövik. I bloggen får ni följa min vardag bland bilder och islandshästar.

Copyright © by Sofie Borell 2009-2011
[email protected]


bloglovin
         

Om

Min profilbild