Stockholm

God morgon,
eller kan man säga det? Hah, har inte koll på när allt ändras. Skit de samma. När David är klar ska man åka in till Stockholm eller stan som vi säger och titta på smycken till balen samt mors dag present för vi hittade ingen igår. Och petig som jag är måste jag ha det jag vill köpa så de blir lite svårt ibland. Men att hitta smycken som är svart/guld är inte heller det lättaste för det mest är antingen svart/silver eller guld/vit. Så det tar lite tid. Nu verkar han vara klar så ska åka så man hinner med allt.
Cya S'

K'naan feat David Guetta m.fl - Wavin flag


IT SUCKS!

BAJS!

Allting går åt helvete som vanligt, :'( Blir en skit kväll även om jag trodde den skulle bli bra. Imorgon blir väl bra, eller?! Mähäh :'( Sitter och tråkar framför datan, för vad ska man göra? Blir riktigt sad när man bara får sitta hemma... Man kan faktiskt säga att man inte kan så kan man planera något annat! Kanske är inget svar :'(

Vill inte va här!


HELG!

Hellu,
Ja då är det äntligen helg igen och jag bara njuter! Ska snart till centrum och kolla på något till mors dag. Tänker inte säga vad jag ska leta efter för min mor läser min blogg. Apropå en helt annan sak så vet man att man får mvg i slutbetyg i slöjd. Jippi! är glad för det. Längtar bara tills skolan slutar.. Två ynka veckor kvar. Man får lov att hålla ut. Ska kolla om det finns glass...

Cya S'


Eminem freak!

Gud vad jag älskar hans låtar! Dem är sååå himla bra! Här är tre av mina favoriter:

 

 




Snigel, snigel på stenen där..

...vem är slemmigast i landet här?





Både bilderna tog jag när jag var på landet första gången. Sniglar är faktisk rätt intressanta att fota.
 Pröva så får ni se!


Med hjärtat i handen


Hjärtat i handen.
Håll de hårt så att du inte tappar det.
Då försvinner det för alltid.
Men håll inte för hårt,
Då kan den försvinna ändå.
Ta hand om den med omsorg,
Behandla den som du vill bli behandlad.
Den du håller mest om hjärtat, älskar dig.
Du kan vara säker på det.
För du tar hand om din älskade som om den var ditt liv,
som den nu är.
Så njut av stunden och lev livet.
För man vet aldrig när allt kan tas ifrån en..

By: Sossu


Katastrof!

Hah!
Gud vad sämst man är med förra inlägget.. Skriver en rubrik som inte alls handla om innehållet. Haha! Fy på mig. Skulle skrivit om mitt glassberoende men den texten försvann tydligen. Skrev på min data där internet är cp så det är nog därför. Mihihi! Är glad och nöjd för har skrivit klart No webquesten och skickat den. Ännu ett ämne som man är klar med. Skönt! Nu ser man ljuset mot en ny framtid i en "ny" skola. Härligt värre. Längtar som tusan! Ska msna lite med min lilla söta pojke nu..

Pussar S'


Älska glass!

Tjenis penis!
Idag har värmen hittat hit igen och jag hoppas verkligen att den är här för att stanna. Långtråkiga lektioner ledde tillslut till att man slutade skolan. Efter skolan blev det plugg eller jag och David ritade till bilden. Hoppas man får högt betyg så man kan få MVG. men men. Ska fortsätta rita..

Webquest

Tjabba,
Idag har man varit i skolan, kanske inte så konstigt men ändå. Haha! I skolan iallafall fick vi besök av tyska elever som dom som pluggar tyska i vår skola vart hos i Tyskland. Vissa var lite creapy. Dom såg så annorlunda ut jämt emot oss. Det är lite konstigt. Dom pluggar svenska i deras skola så dom kunde lite. Men jaja. Ska göra klart webquesten som jag inte han klart med i skolan och så ska man göra bilden. Kul...
Ska plugga nu så man hinner...

Cya S'



Planering...

Hello,
Ja allt handlar faktiskt om planering. Hela ens liv består av planering. Men man får väl leva med det för det gör livet lättare att leva. Enligt mig iallafall för om man inte hade någon planering vet man ju inte vad som ska göras eller vad som händer i helgen osv. Därför ÄLSKAR jag Planering!

Punkt slut.

Barbacka ridning



Hellojsan,
Idag har man då ridit Barbacka på ridningen och gissa men som har ont i rumpan??! Barmur är inte speciellt skön att sitta barbacka på med hans spetsiga rygg och skumpiga trav. Som tur var fick vi tölta mycket så det var lite bekvämare. Kan inte fatta att jag har faktiskt rätt bra balans, hihi. Men måste verkligen planera till tävlingen nu. Den är ju nästa vecka!!! Har fått till gångarterna men ska kolla med Annika om inte jag kan få följa med ut i helgen så får hon se hur det går för oss och om det är något som behöver rättas till. Bada häst och göra rent utrustningen är bara två saker som behöver göras. Sen mycket, mycket mer. Planera mat osv. Ska sluta babbla på nu för ska sova tänkte jag så man är pigg till imorgon.
God Natt, S'



Grattis till världens bästa pappa!



Världens bästa papi fyller år idag! Alla Grattar honom! <3


Titta nogrannt så hittar du detaljerna


För att få en bild perfekt måste man titta på alla detaljer som finns runt omkring dig. Om du kollar nogrannt hittar du dom bästa objekten. På bilden ovan har jag fotat en insekt jag hittade på ett grässtrå när jag var ute på landet. Man ser verkligen hur den spänner fast benen runt för att kunna sitta kvar. Rätt så facinerande faktiskt. Det är just detaljerna och väljandet av perspektiv som gör din bild prefekt. Spelar ingen roll vad du har för objekt. Allt går. Var bara nogrann och ha tålamod till att de perfekta ögonblicket kommer.

Överstökat arbete!


Hela skolåret har känts som man bara har gjort massa powerpoint presentationer på olika saker. Och jag får göra bakgrunderna som jag inte har något emot. Senast var denna ovanför om Wienklassicism.

Home again.

Tralal!
Hemma igen från landet och väldigt tidigt på dagen faktiskt men det var bara för att jag har match snart så måste hinna vara hemma och packa allt och så för annars glömmer jag hälften, hah! Jag är sådan. Snart kommer min sockertopp hit för måste få träffa han. Är rätt trött så får försöka pigga upp mig själv. kaffe kanske? Låter troligt. Sen regnar det ute så det gör inte saken bättre. Men men. Ska städa mitt rum lite för det ser ut som ett bombnedslag!

Pussar S'


Snart landet igen..

Nu drar man med Fellsa ut till landet och kommer hem någon gång under söndag... Inget bloggande då det inte finns något internet,... tror jag iallafall, :)

Kramar S'


Favorit i repris!


Min absoluta favorit bild någonsin...! Från när jag var i florida 09.

Dikt.

Gråter dag, gråter natt

Varför lämnade du mig min skatt?

8månader och 1dag!

Älskar dej hunny! <3

Det krampar!

Hejhej,
som sagt, har kommit ut ur duschen efter en match som vi skulle ha vunnit. Som ni hör förlorade vi med unka 0-1 och det sög för vi hade hela matchen brände säkert 10 frilägen. I slutminturarna ville inte min vad vara med... Fick kramp bara så där och det gör ont som faaaaaan! I vaden också, så ingetm er spel för mig. dock var  det bara runt fem minuter kvar men ändå. Bajs! Hata ratt förlora och är faktiskt en riktig dålig förlorare som jag blir lätt arg på plan även om jag försöker behärska mig. Bläää!
Ska plugga idroptt nu -.- Great! not...

Cya S'

Sista nationella provet..

God morgon,
skriver ett jätte snabbt inlägg för måste gå nu typ. Skrev inget igår för var på rätt dåligt humör så ville inte att alla skulle få ta skit eller hur man säger.. Men idag har vi sista nationella provet och det är labb i biologi. Typ svåraste provet tror jag! Även om jag gillar no-ämnerna så förstog jag knappt den här, för vi har inte hållit på med något av de som kom på provet. Weeeird! Men ska dra te plugget nu tyvärr..

Cya S'

BLIR ALLA NÖJDA NU?!

Nu ska man göra det alla vill, PLUGGA! Så jävla fking kul! -.-''''

Hoppa högt är kul

..Slänger in ett inlägg till innan pluggandet om ridningen som jag glömde i förra inlägget. Men det var helt fantastiskt kul! Vi fick hoppa och man var verkligen taggad på att göra det också. Åker ut till stallet nästan precis efter skolan och farmor hjälper mig lite där ute med Barmur för att han ska få beta innan jag rider. Tycker faktiskt att han har fått mer ryggmuskler och jag försöker träna honom rätt så han kan bygga de muskler som han behöver. Fortsättning.. Vi ska då hoppa en bana och börjar med att bara trava över travbommar sen lägger vi till galopp över två bommar. Barmur klarar det bra även om han snubblade igenom travbommarna någon gång för att han inte kollade vart han skulle gå. Efter vi värmt upp hästarna höjde hon hindrerna så det blev någonting att hoppa. Barmur gillar att hoppa så en lite väl taggad Barmur hoppar den lilla oxern väldigt snyggt men när han var lite för taggad blev något fel så vi springer rakt in i hindret så allt ramlar. Carro, vår instruktör sa att han tänkte hoppa men vet inte vad han gjorde istället. Ja, Barmur är lite klantig utav sig. hihi. Sen tillslut fick vi hoppa Banan och ja... Barmur ska hoppa oxern som om den var över 1meter hög så sprången blev lite roliga, hah. Eller dom andra som kollade tyckte det. hahah! Sista gången vi hoppade banan så fick Barmur väääärsta hoppet över oxern så fick värsta minen så alla skrattade, men man gjorde väl någon glad idag iallafall, dagens goda gärning vill säga! x) Ja man får tåla lite. Annars var Barmur bäst som vanligt. Längtar till nästa gång även om det är barbacka hah!

Kramar S'


Jag och Barmur i somras, 70cm?

Possitivt

Tjenix,
Idag har det varit en underbar dag och värmen, jag älskar det verkligen. Njuter varenda minut som man får vara ute i solen. Nästan varje lektion i skolan fick vi vara ute och det var kul för att man jobbar faktiskt bättre när man är ute. Miljön blir trevligare än i ett kaalt klassrum så man måste bara helt enkelt jobba bättre. Det sämsta med den här veckan är att vi har så mycket till torsdag. Allt är då, precis ALLT! Idrottsprov, NP i biologi(labb), musik och en presentation till de också. Jobbigt? Nähä.. Men man ska tänka possitivt, alltid possitivt även i de svåraste stunderna. Att tänka possitivt gör livet mycket enklare både för en själv och andra. Så ett tips innan jag ska dra iväg och plugga lite idrott, Tänk ALLTID possitivt! :)

Pussar S'


En trött person

God kväll då,
skriver litet inlägg nu innan jag ska gå och lägga mig. Kolsvart utanför fönstret och har precis gjort klart spanskan. Puuh. Nu kan man sova skönt iallafall. Det är varmt ute för att vara natt, hela 10grader här i Sollentuna. Hoppas verkligen att värmen håller i sig och stannar ett par månader framöver. Skulle vara jätte skönt! Håller tummarna för det. Är jätte trött så ska inte hålla på att skriva ner massa konstiga saker som ni inte förstår er på så då får man väl tacka för den här dagen..

God Natt, S'


Oavgjort

Hello,
Man har precis eller för en stund sen men skit samma, är hemma nu efter matchen som slutade oavgjort. Enligt mig tyckte jag att United skulle vinna för vi var mycket bättre än de andra laget. Haha, alla kanske säger osm om det lag man hejjar på men här var vi mycket bättre även om spelet kunde bli lite stressigt. Divison 3 laget är jätte bra ändå. Åkersberga osm var det andra laget var som sagt väldigt fula med drag i tröjjor och fula tacklingar. Osten, vår anfallare blev rätt sur och det gjorde hon rätt i för målvakten hoppade rakt in i magen på henne. Det är rött kort direkt men domaren var väl feg. Jaja. Bättre lycka nästa gång!

Kramar S'


Kom igen nu Div 3!

Snart ska man gå och se på när div 3 har match hemma på sportfältet. så..

 

HEJA SOLLENTUNA UNITED!


I love you


Snart 8månader med dej, David <3


Spanskapluggisar



Tjenis,

Sitter här med David och skriver vår muntliga text till provet för vi ska göra det muntligt så vi får skriva texten själva. Typ som en pjäs. Vi måste ha mvg så texten blir grymt låååång! Men den äger. Vi utvecklar och utvecklar. Allt ska vara så bra som möjligt även om det är tråkigt. Låter neggo men spanskan men den är för lätt om man ska vara ärlig. Kan det mesta, men men.. Då får man högt betyg iallafall. Det är possitivt! :D
Ska skriva vidare nu...

Pussar S'


Glass,sol och David

Tjeenis,
Då har man precis ätit och sitter med David och kollar på Tv. Har ätit premiär middag ute och gud vilket väder. I looove it! Har redan sagt det men men.. Alla tycker nog som jag ändå. För vem gillar inte värme? På aftonbladet såg jag nyss att värmen ska vara kvar och vad glad man blev. Cykelturen innan blev bra, köpte glass och sen cyklade vi till parken och satt och njöt lite. Sedan cyklade vi runt lite. Det var mysigt faktiskt. Kändes som en riktigt bra sommarkväll. Nice, nice! :D Ska vara lite social nu kanske. Hihi, BIlder får ni imorgon för har inte min sladd här. Jaja... Skriver imogon.

Pussar S'


Eminem - Beautiful


500 inlägg!!

Det här blir det 500-de inlägget som jag skriver här på bloggen! Lite kul faktiskt för har inte haft den så jätte länge! Innan sommaren ska det vara 1000inlägg, eller det är mitt mål! :D


Har någon sett en större bulle?


Hittade denna mega kanelbulle på coop i rotebro. Så himla stoooor! Kanske inte syns på bilden men den var runt 20cm+ i diameter! GIGANTISKT! :O

Har någon sett en större bulle?


NYinhandlat

Då har man varit och köpte lite grönt till rummet! Det blev två stycken och väldigt passande till rummet. Det är alltid fint med växter i alla rum även badrummet och köket. Växter får hela omgivningen att se mycket trevligare ut och får luften att kännas mycket fräschare. Allt med blommor ger ett bra intryck och lyfter stämningen överallt. Så ha mycket blommor!



LunchTime

Lunchtime då.. Då blev det kräm med mjölk! Mumsigt värre enligt mig. Älskar aprikoskräm och David fick jordgubb. Det blir extra gott i den här värmen och att svalka sig med när man både är hungrig och varm. Kall kräm och super kall mjölk = Härligt gott. Ett gottit tips till lunch kan jag bara säga!


Äntligen varmt!

Tjenixen!
Äntligen vaknar man av att solen strålar ut värme utanför fönstret och gud vilken härlig känsla det är! Shortsen är framme och man bara njuter av värmen och solen. Älskar det här vädret. Om det inte kunde vara så jämt. Har varit ute och solat i 5minuter för sen fick man inte längre av en pojkvän.. Då fick han gå och plantera blommor istället som var nyinhandlade idag. Gaah! Älskar vädret! Ska ta en cykeltur nu med älsklingen och kanske hinner man bli lite brun på vägen(a), haha men man vet ju aldrig. Jaja..

Höres S'


Fotograf: Sossu [Jag] | Kamera: Nikon D40


Älskade kisse


Fotograf: Sossu[Jag] | Kamera: Nikon D40 | På bilden: Mable

Älskar denna bild otroligt mycket!


Flowers







Några bilder jag tog på landet och gillar dom verkligen! Tycker dom är färgstarka och fina.

Jag har tagit alla och en påminnelse är att INGEN får ta mina bilder utan lov och det är extrem copyright på alla bilder! Tackar för visad hänsyn!


Att fota djur är det bästa som finns!


Fotograf: Sossu [Jag] | Kamera: Nikon D40 | På bilden: Mable

Att fota djur är det bästa som finns! Och det är det verkligen! Djur är inte stilla och de kan hitta på vad som hellst så det blir alltid bra och roliga bilder. Om du får bra kort på djur ska du vara glad. Det är rätt svårt att få drömbilden på ett djur som man vill ha det. Det gäller att tamja rätt tillfälle och alltid ha kameran till hands. Jag älskar att fota djur för att dom är så speciella och unika. Varje djur har sina egenskaper och är på just sitt speciella sätt. Varje bild kan bli hur som hellst men ändå bli bra även om man inte hade tänkt sig just så. Men att djur är sig själva och inte håller på att försöka vara någon annan på kort är just det jag gillar! Att dom inte provicerar eller gör sig till. Att dom är sig själva. Kanske låter lite koko men det är bara sant. På bilden över till exempel, Mable min katt är nog det favorit djur jag älskar att fota efter hästar. Dom gör som dom vill och man får anpassa sig efter dom. Här ovan ligger hon och vilar på en sten på landet och då passade jag på att fota henne och fick denna fina bild enligt mig. Tycker att jag fångade vinkeln rätt och bakrunden blev bra och färgerna framhävs på ett sätt som jag vill att de ska vara. Helt perfekt! Jag tycker det. Men vad tycker ni?


Älska landet!

Heeeeei!
Är superglad över att ha varit på landet som var totalt underbart! Så mysigt och fint. Längtar tills allt är klart och på sommarlovet. Mysigt man kommer ha assoe. Inte många som tycker att spendera tid ute på landet i någon vecka är kul men jag älskar det! Det går jätte bra med Mable också då mami släppte henne lös idag och hon går bara runt huset och sedan in igen så det går super! Blabla. Är helt kär i huset. Skulle lugnt kunna tänka mej att bo sådär ute på landet. Nice! Längtar tills att David ska få se det också. Lite sakerska vi fixa men annars är allt redan klart. Mami och Robban är redan där ute och  sover där. Så det är bra. Hihi, kommer vilja åka ut varje chans jag har. Kuligt kuligt. Jag och David ska fixa iordning och göra om gäststugan för det är mest vi som ska vara där så man får kolla på saker som kan passa in överallt, från blocket till ikea och andra butiker. Säger bara en sak: Vårt utedass kommer bli ballast x) hahah! Alla tycker nog att man är konstig som säger det men vi ska göra om det en aning så det kommer bli coolt! Och skojjar inte! Ni ska få se bild sen faktiskt! haha! Som jag är men men... Ska kolla på alla bilder jag tog där ute men ni får bara se en än så länge..

Höres S'


Snart till landet..

Hello,
är hos David nu men ska snart bli hämtad av papi för vi ska ut till vårt nya landställe som dock mami har köpt. Ska bli spännande att se hur det ser ut och katten och så. Men tyvärr så ska inte David med dit för han ska bort på kvällen med sin mamma och Jacob. Kuligt för han! :) Men vill ändå vara med min lilla sötnöt. Får klara mig några timmar utan honom då.. Jaja mysa innan lite? Låter trevligt!
Pussar S'

HEMSKT!!!

Heeello,
Har precis kommit till David efter att ha varit på bio med han och Matte. Tror faktiskt att den filmen vi såg, terror på elm street är den värsta film jag någonsin och då menar jag verkligen NÅGONSIN har sett. Den var grymt läskig och verkligen bra gjord för att vara en skräckis. Bästa skräckfilmen men ändå den läskigaste!
Ska mysa bort all rädsla nu med älsklingen.
Cya S'

Snart ska man se denna film...


Ny Headder

Ja då har man gjort en ny headder. Enkel men fin enligt mig.

Vad tycker ni? :)


Dagens Planer

Helloj,
Dagens planer idag är väl att vara med min älskling och köpa glass? Haha det låter nyttigt jag vet men han ville göra det, inte mitt fel. Man kan göra det för måste komma ut och röra på mig även om man har ont i nacken.. Bajs nacke! Men det är mycket bättre idag än igår. Hoppas det går över imorgon annars måste man till naprapaten igen och det är läskigt. Knäcka nacken och ryggen är inte min grej precis. Jaja. hoppas det går över. Ska in i duschen nu så man kommer iväg.

Pussar S'


In Flames feat Timo Räisänen - Alias (Live Grammisgalan)


Jag vill ha!


Men är dom inte fööör söta?? Vill också ha en liten söt igelkottunge! Grymt sööööt!
Är helt kär i bilden! bilden är lånad från:
http://ninniesodergren.blogg.se


Ugly Kid Joe - Cats in the cradle


En blondins årsbok



hihihih, hittade bilden från ett gammalt mail som jag fick från min mami. Lite kul faktiskt x)


Trötter...

God morgon allihop.
Sitter nu här och skriver lite för kan inte sova vidare även om jag skulle vilja det för är lite trött. Vissa kan tycka att man är knäpp som inte går och sover lite men men, kan inte. Baaaaajjs. Jaja, får blogga massor istället :D
hahah, vänta och se hur många inlägg det kommer bli för har några på gång. hihi.

Höres S'

Skadat Nacken

Heeeej,
Eller ska man säga "Aaaaaaaaaajjj" för det är exakt vad jag har, extremt ont! Hade fotboll i skolan för det var elevens val och fick en pytteliten knuff och hela nacken låser sig. Det gjorde ont vart ända steg jag tog! Hemskt. Fick tid hos naprapaten snabbt och väl där var det läskigt för han knäckte min nacke och rygg och är jätte rädd för sånt. Så blääää... Det var det värsta jag gjort. Väl efter kändes det lite bättre men nu gör det nästan lika ont som förut. VILL INTE A ONT! Det är skit jobbigt och får inte göra något heller utom att ta det VÄLDIGT och då menar jag väääldigt lugnt. Usch. Men som tur har man världens bästa pojkvän som kommer till en och han är så snäll och "tar hand om en". Älskar dej sötnöt!<3

Pussar S'


Car on fire!



Videon från polishögskolans Dag. Där dom visade hur man släcker en brinnande bil.
Rätt kul faktiskt. När röken blir vit ser den ut som mjölk. Haha!
Titta noggrant och lär..

Danslektion och Pannkakor


Heeej,

Slutade skolan redan för några timmar sedan för vi hade bara en så kallad "lektion" idag och det var en danslektion med Edsbergsskolan i deras gymnastiksal. Helt ok men va sådär att man fick byta danspartner för ville bara dansa med min älskling och vill inte att andra ska få dansa med honom för han är ju MIN!!! Annars var det helt ok. Ett nytt under... Emil kunde dansa, och riktigt bra! Om man ser hur han är och så kan man INTE tänka sig att kan på något sätt skulle kunna dansa men han var duktig. Hah, David var bättre ;D. Men men man har ju sina favoriter och jag har min. Efter lektionen blev det ett himla springandes fram och tillbaka från mig och David för vi skulle göra pannkakor som lunch men jag hade inte alla ingredienser hemma så David fick springa till sin mamma och hämta ägg. Hihi. Tillslut blev det en rätt lyckad lunch med pannkakor, bananer och glass. Mumsigt värre!
Ska fortsätta städa mitt lilla rum medans David gör..... Ja det han håller på med, typ lyssnar på jätte hög musik för att överrösta damsugaren, hihi!

Pussar S'


God Natt!

Då säger man God natt för den här dagen och längtar faktiskt redan till imorgon! Ridning och träffa pojken min som har gått hem för en timme sen. Ska lägga mig i sängen och planera lite, tråkigt? Nää! x)

GOD NATT!

Pussar S'



Resultat från matchen!

Vi vann med 4-1!! :D

Kall men rolig dag

Hello,
skriver nu för hade inte tid igår att skriva allt. Men igår var jag, David och hans Mami på polshögskolan dag i Solna. Kallt men roligt som sagt. Vi åkte dit för att David vill bli polis. Han kommer bli världens bästa polis(aa) *skryt*. Hihi, man får faktiskt det när man gillar någon! Jag tycker det iallafall. Det var monligt väder så det gjorde det kallare också men inget hindrar oss. Där fick vi bland annat titta på en polishelikopter(som även startade senare och flög iväg), skådespel där poliserna visar hur de gör i vissa situationer som rån och misshandel. Det var kul att se även om det såg verkligt ut på vissa. Man fick även se hur dom släcka en bil. David tyckte det var roligast att åka i polisbilen. Han var jätte glad efter så man antar det. Han fick även sätta på blåljusen och syrenerna. Hihi. Sen började det tyvärr regna så vi kollade på de sista vi inte sett på och åkte hem. Väl hemma blev det mys stund för att bli varm(vill säga halvsova i sängen..)
Ska hyra film nu så ni får inte veta mer :) En video kommer senare!

Pussar S'



Gubbängens IP

Snart har man match just där... Mot långholmen? Eller? Tror det.
bloggar efter!!! :D

Mys med stort M

helloj,
ett snabbt litet inlägg här då medans ingenting. Men det regnar ute och det är lika med MYS! Älskar att mysa och särskilt med älsklingen. Gör bara det om han är med ioförsig. Ska snart mumsa lite glass i det regniga vädret och lite tv kanske? Öåter bra :D

Cya S'


Friday and cosy

Heeeello Helgen!
Nu äntligen efter en vecka är det helg igen och nu är det riktigt skönt. MYcket kuligt på gång, men vart försvann alla pengar? Fick inte hela månadspengen och nu har man rätt lite kvar! Det är hemskt. Efter sommarn ska man leta jobb och tjäna lite pengar själv. Då kanske man har råd att köpa kläder. Kul kul. Idag har varit värsta chilldagen i skolan och efter drog vi, vill säga jag och David hem till hans Mamma och när vi skulle ta moppen till centrum gick växelpinnen av på moppen så fick ta bussen. Just nu står den i garaget. Vi får fixa den sen. I centrum köpte vi en del saker varav fika, hihi! Nu sitter vi här och ska väl få lite mat om en stund.

Pussar S'


Barmur frá Midey


Fotograf: Sossu[Jag] | Kamera: Nikon D40 | På bilden: Barmur

Världens finaste häst! Finns ingen så underbar som du Barmur!

Påsken försvann men lämnade liljan


Fotograf: Sossu[Jag] | Kamera: Nikon D40 | Objektiv: NIKKOR AF-S 18-55mm

I will always be your'e angel



Till min älskling David :) <3

BILDBOMB!

Här kommer lite bilder från grillkvällen jag hade med David,Matte & Fellsa:






Chill

chiiiiiiiiillliii!
Idag har väl varit värsta chilldagen i skolan. Enligt mig. Har inte gjort något seriöst på någon lektion. Hadde sovmorgon till 9.45 så fick sova länge...trodde jag! -.- Tyvärr har man världens mest respektlösa lillasyster som ska "prata"(skrika) så högt man kan när man vet att man står utanför ens dörr. Skitunge! om man får säga det men blir irriterad när man bara har en sovmorgon i veckan och får inte sova på den...
Strunt i det nu för är med David och ska väl snart ha träning. Lite roligt är att vi har träning typ samtidigt. Kuligt! Och på samma ställe. Men man kan ju fråga varför alla lag ska ta vår plan?! Det är faktiskt vi som ska ha hela planen!!!
BLäää blir smått irriterad på sådana saker också! Skriver inge mer för då kommer jag tråka ut er.

Pussar S'



Kent - Dom som försvann


Tahahah!!!

Ni måste bara kolla in länken!! Så kulig gubbe som nog har druckit lite FÖR mycket..
Kolla in:

http://video.se.msn.com/watch/video/en-baksmalla-kommer-lastad/1jjrdigz9 


Älskar Barmur's trav!!





Vilken saaaat häst!! Är totalt över käääär i honom! Hans trav är gudomlig! Blir helt uppspelt av att se bilderna för dom är verkligen fiiina och han går så braa!! Min instruktör säger att han får minst 5.5 för sin trav om den går långsamt men när han går bra får han 6.0+ !! Längtar tills tävlingen! Me<3Barmur


HATA SKOLA!

Heejsan,
Det måste finnas många personer som håller med mej! Gillar verkligen inte skolan! Så baajs tråkig. Vilket skit språk man använder! :O Vill börja gymnasiet och börja med att plugga de jag verkligen vill plugga, till att bli webbdesigner. Längtar verkligen efter gymnasiet. Nya kontakter oh ny miljö. Även om det är Rudbeck så blir det ändå lite nytt(kan hela skolan men ändå ;)..) Ska inte få alla att känna sig arga eller hur man nu ska säga men men. Ska man plugga musik nu?
Kolla alla j*vla läxor,... blir såå trött!!! De sa att de skulle vara chill nu men dom kan inte hålla det de lovade!

...


Håll ut!

Håll ut! Jag kommer blogga mer! imorgon tror jag mer bestämt!





Sofie Borell heter jag som driver bloggen och kommer från Sollentuna, Stockholm. Är född 1994 alltså 17år och går första året på Teknikprogrammet. Min största passion är foto och mitt liv är ägnat åt de två islandshästarna, Litla Lif från Sjövik och Gambri från Sjövik. I bloggen får ni följa min vardag bland bilder och islandshästar.

Copyright © by Sofie Borell 2009-2011
[email protected]


bloglovin
         

Om

Min profilbild