Snart lov

Hejsan,

Då har ännu en dag snart paserat och det har varit chill. Har varit med David hela dan och nu tittar ja på Anna Anka, Vilken människa x) hahah! Orkar inte skriva mer men imorron är det lov, så skönnt!

Bloggar sen, Cya!


I love you.


Fotograf: Jag [Sossu] | Kamera: Nikon D40 | Objektiv: NIKKOR AF-S 18-55mm

Älskling, Jag älskar dig mest av allt!  


Blabla

Helo,
Skrev inget mer igår än på morgonen för blev rätt irriterad på min data som inte vill gå in på några hemsidor igen.. Måste hitta någon som kan säga vad som är fel. För jag hittar inte felet.. Men men, Idag har det varit en trög dag i skolan. Det börjar med att min väckarklocka inte är framställd en timme så jag vakna en kvart innan jag började men jag trodde klockan var 7.15. Så kom rätt mycket försent. Det roliga var att David gjorde samma fel, hihi! Så fick ta bussen till skolan för att det skulle gå snabbt dit. Vädret ute gjorde en jätte pigg när vi sluta skolan, varmare börjar det bli och solen lyser allt mer. Också att det är ljusare längre gör att man blir piggare. Vår känsla! Ska byta om till fotbollen nu iaf,.. Skriver mer snart!


Fotade i somras, med: Nikon D40.


SOVMORGON!

Gaaaah!
Halva klassen som har syslöjd har sovmorgon idag för att vi fick strunta i mentorstiden också så är rätt pigg idag! Gick upp 9.50. Nice nice nice! David gick gå upp jätte tidigt(*mohahah*).. Ska snart gå till skolan eller inte så snart men typ kvart i. Vi börjar egentligen kvart i 12 men en söt liten David smsade mig och vill att jag skulle komma tidigare "I need you here<3" naah, gulligt! :D
Ska fixa väskan nu,
Synes!



sweetheart<3


Bird is the word!

SÅ himla rolig! Skrattar lika mycket varje gång! x)


ISKALLT

Heeei,
Sov hos David igår och idag gick vi upp tidigt(07.30) för att David skulle ha match, Kul men tröööött!! Det var verkligen skiiit kallt att stå och titta och efter kände jag inte mina fötter. Det tog tid att tina men nu är man varm(a). Jag själv ska ha match snart mot Sollentuna Fotboll. Kul! Vill spela men vill inte ut i kylan.
Ska dricka våra milkshakes nu som jag gjorde.

Cya<3


Jag ska släcka! Ni släcker väl också!?!


Shopping today


Kofta från MQ 599kr


Klänning från Gina Tricot 49kr


T-shirt från GIna Tricot 99kr


Jeans från Gina Tricot 199kr


Solglasögon från Kicks 179kr


Presenter från igår!
















Från Lundquist fick jag Cupcakeskålen och cupcakeslipgloss. Så söta verkligen! Från andra Anna ficl jag parfymen, lip shine(VARNING: Beroendeframkallande! ;D) och tröjan sen från Fellsa en playboy piercing som inte har kommit än :P. TACK TJEJOR FÖR PRESENTERNA! super fina allihop! <3


Yesterday..

Hello,
Tjejmiddagen blev väl lyckad minus de två små fjortisarna.. För att vara ärlig blev det FÖR mycket!
Annars var det bra. Tog dock inga bilder igår för Anna & Anna gjorde det så får ta deras senare och lägga ut här. Tryck bara på namnet så kommer ni till deras bloggar :). Med god mat igår och fint folk(alla utom två..) så var det kul. David kom även senare och hälsade på :P. Jag är inte så bra på att hålla tjejmiddag reglerna, Inga killar! x) hah! Men skit samma. Jag gör som jag vill. Fick fin fina presenter från Anna,Anna och Fellsa. Bilder kommer!
Ja sen körde vi frågor om mig och Lundquist hade flest rätt! Sen kom Winberg och Fellsa på andra plats. Priset blev en chokladanka som var lite småsöt. Anna blev glad för den och det syntes :D. När David kom gjorde han också det bara för skojs skull och han var bäst av alla(Han ska va det, så tur för honom!<3).. Ja det var allt från igår då.

Baibai

We are going to shop!


Hejj,
Snart ska jag och Fellsa till stinsen och shoppa lite. Längtar att få shoppa lite nya kläder! :D Ska blir kuligt. Har så mycket presentkort osv. Hinneri nte skriva mer för ska dra..

Cya!


NU är det vår!


Det var faktiskt redan igår jag såg dom med David. Snödroppar! Det är beviset,

på att NU är det vår!


Tjejmiddag!

Då är man snart klar och ska fixa foooddish med Fellsa! VAD KUL DET KOMMER BLI!!! :D <3


Nu är det chill!

Helloo,
Nu är det skit chill för är klar med alla läxor för den här veckan, Jag är så duktig! David också faktiskt som har hjälpt mig eller vi hjälper varandra. Nice! Allt börjar kännas som det börjar ta slut och guuud vad skönt det kommer bli att börja gymnasiet, plugga det man vill. Längtar! Men i skolan är det rätt chill utom att allt måste typ vara klart innan påsklovet. Eller nästan.. Nu sitter man här och skriver med David brevid en och lyssnar på In Flames. Ska kitla honom lite nu, hihi! *schuuuy!*


En sovande söting!


En ursöt liten David somnade i mitt knä. Så gulligt! hihi!


Osminkningsdagen!

Ja, idag ska alla tjejor vara utan smink! För att bevisa att vi klarar det!
Visst gör vi det?


Buenos Diaz

Gode morgon!
Här är man helt klar faktiskt efter att ha vaknat efter typ en kvart sen. Duktig jag är! Nationella Proven i Eng är idag med... Tråkigt! Jag hoppas att jag ska kunna göra det så bra jag kan men det är svårt. Really Hard xO. Ska kanske ta och palla mej till David nu. Ja det får bli så!
Hare så trevligt!

Suddig men jaja..


Ser fuckt up ut!


Känns lite stökigt men jag och David håller på med NO uppgift så vi behövde alla papper. Hah! Busted, Syns att jag bloggar på skärmen(a) och så söta David på andra<3, Me like veeeery much! Tror att det kommer bli super även om allt är skit stort, hah!
Hoppas!


Världens bästa present!


Min present av Älsklingen, Så himla söööt! <3


"VILKEN JÄTTE SKÄRM!"

Helloj,
Har nu kopplat in nya tv:n till datan och shit vad coolt det blev! Hah, "Vilken jätte skärm" var min reaktion när David hjälpte mig fixa så det blev en skärm. Rätt ballt faktisk. Så nu kan man leka extra mycket i photoshop och designa blir lättare. NICE! Verkligen. Är jätte nöjd. Får vänja mig med den stora skärmen som blivit vid sidan av datan. Tror det går snabbt eller?

Ska fortsätta lite med NOn nu så slipper David vänta!


Gooooooodie Night

God Natt då allihop! Nu ska man sova,


(Mable lite trött också ;)..)


SIMBA!!!!



Davids påslakan, Såå gulligt, Jag som älskar Simba!

Hur kunde han veta?


Ridprov

Helloj,
Idag var det "stora" ridprovet och det gick super faktiskt! Barmur var klockren och gick utan problem, det var bara i slutet som provet som han har hård i munnen. Men fick honom att jobba med ryggen så det var otroligt bra. Tölten blev ren och formen var bra även om formen var lite låg. Fick bra poäng iallafall tack vare våran duktiga instruktör Carro, utan henne skulle jag inte kunna det jag kan! Har lärt mig så otroligt mycket på så kort tid. JAg kunde till exempel inte rygga på rätt sätt och mina galoppfattningar är mycket bättre än förut. Allt var super! Ja utom underlaget som var rätt dåligt men men...
Ska kolla fortsättningen på Arn nu.
Cya!



Foto med Fotbollen

Naaaaah!!!! Vi hade nyss foto med fotbollen och jag blev seriöst inte bra! Hemskt hemskt!

Och så ska fotot sitta på ica, HJÄLP!

Till alla, kom inte ihåg det jag skrev :D


Girls just wanna have fun!

Tjejor, på fredag då blir det kul!

<

Shower cat, so sweet!


Ett litet klagomål från en viss Bella..

Fick ett litet klagomål från Bella att jag bloggar för lite så får försöka blogga mer.

 Nästa vecka kommer det bli mer för då är man hos mami som har ett bra internet och mottagning. Så nu måste jag hitta lite bilder..

Synes snarast!


Inställd match

Hello,

Då sitter man framför Tv:n med David och gör inget speciellt. Skulle ha spelat JDM match mot Bromma men domaren ställde in den för att det var för mycket snö på planen... Jävla skit! Ville ju spela. Men men, livet går vidare. Ska kanske hämta en varsin bulle, hihi! Tjockisar vi e! :D

Cya!


Right Now

Just nu har man väldigt tråkit och det finns absolut ingenting att göra!..


Last day

Helloj,
Då skrev jag ingenting igår typ för jag han helt enkelt inte och när jag kunde så somna jag, visst är man duktig? x). Men då kan man skriva om igår nu då. Skolan gick väldigt fort faktiskt och efter drog jag och David hem till mig en snabbis medans vi väntade på Emil. Vi skulle på bio i stan. Kuligt faktiskt men på bion fick man ont i huvudet, GREAT! Väl inne i stan hämtade vi ut biljetterna och hade sen 2timmar kvar innan bion började. Lina, Emils tjej skulle komma senare så fick stå ut med mupparna själv. Helt ok faktiskt. Vi gick i affärer( som inte dom gillade men det såg kul ut..) hihi, Emil liknade mer en livvakt än vår kompis. Utan och missbruka smiles i inlägget så får man väl skriva orden? Eller nä det funkar iofs inte..

 Blabla, kommer inte på allt möjligt när jag egentligen inte ska det. Bion var bra men lite för "killig" för min smak. Efter drog vi hem och David följde med hem till mig. Rent ut sagt så somnade vi rätt fort, hahah även om klockan inte var så mycket. skööönt!

Green Zone



Handling från Sf.se:

Under den USA-ledda ockupationen av Bagdad 2003 sänds befälet Roy Miller och hans team med arméinspektörer ut för att leta upp massförstörelsevapen som tros ligga dolda i lager mitt i den irakiska öknen. Jakten, som går mellan den ena förrädiskt minerade platsen till den andra, går till en början ut på att finna dödliga kemiska ämnen. Snart snubblar Miller och hans män dock över en intrikat mörkläggningsaffär som vänder upp och ner på hela uppdraget.

Pressad av påtryckningar från överordnade med motstridande agendor måsteMiller finna och bearbeta både dold och falsk information i sin jakt på sanningen. En sanning som antingen rentvår en skurkregim eller eskalerar ett krig i en redan instabil region. I denna oroliga tid, på denna labila plats, kommer han finna att det mest svårfunna vapnet av dem alla är sanningen

Enlig mej då så tyckte jag att den var bra men lite för mycket våld kanske, hah! Så av mej får den 3 av 5 :)


FREDAG!

Hellojsaan,

Då skrev man inget igår för hade inte tid om ni kanske förstår. Men dagen igår var jätte bra och fick finfina paket(Bilder kommer..) Finast var från David, ni får även se bild sen. Men om igår, Det var jätte bra! :D Till och med fotbollen sjöng för mig. Haha, pinsamt men rolig.

Nu ska man ändå åka till skolan..

 

CYA!


16 ÅR!!!!

DÅ FYLLER MAN 16ÅR IDAG DÅ! <3


400 inlägg!

Då har man bloggat 400 inlägg på 5 oh en halv månad! Väldigt många per månad nästan 80st per mån. Ojoj!

REKORD!


Bara jag som tycker att den här skulle ha vunnit?


I guess

You love me or hate me, It's up to you...


Onsdag = Den rätta dagen

Heeej,

Hihih, Nu vet man iallafall vilken dag det är. I skolan glömde jag till och med bort att jag fyller år imorgon, man är ju knäpp! I dag så har jag varit lite vimsig hela dan och blev på rätt dåligt humör på idrotten då vår ena lärare är ett stort PUCKO! Jag skojjar inte men har är dålig på allt! Planera gör han aldrig och han säger att jämna lag är dem han gjort men fuck no heller! Jag rent ut sagt hatar att spela oliak spel med sådana som inte kan eller helt enkelt suger på allt. Så nu vet ni hur jag tycker om det men men... Argheten gick över när man gick till Bella och Fellsa. Dom får en alltid glad. Även om Bella ALLTID låter, hihi! Skit samma nu ska man kolla om David har slutat träna och dricka te med Farmor,

Höres!


(bild från konfalägret..)


Staind - Outside

Sååå bra!


TAHAAH!

Skrattar så jag döööör!!!!!!!! Kollade på de förra inläggen så ser jag att jag har virrat ihop dagarna! Hahahah, Skrev att det var onsdag igår.. WEIRD! JAg brukar hålla koll på dagarna men tydligen inte. Jag e väl sån bara. Alla vet det!

Lovar, Ska inte hända igen! ;)


Imorron blir man ett år äldre

Helloj,

Då var det bara några timmar kvar tills man blir 16. Så kuuul! Längtar som en vet inte vad. Undrar vad man får för något och hur dagen kommer bli. Det ända jag inte vill är att någon ska sjunga för mej... Det är fööör pinsamt faktiskt. Hihi. Undrar vem som säger Grattis först då. Det blir en överraskning. Men det finns inget mer att säga än att jag längtar.


(fin bild men w/e..)


Wensday

Tjenis,
Då var det ännu en skoldag som är över, skönt. Nationella Proven gick väl bra tror jag. För mig vill säga. Men hörförståelsen var lång och hann inte skriva klart mina svar i de långa. Så fick skriva efter men då blev dom inte lika bra. Men det blir åtminstone G. Possetivt? Nä....
Men skit samma snart är det fotboll. Kuligt!
Men fick lust att måla så ska göra de nu hihi!

Synes'




Svenska

Halloj,

Då har man svenska igen, sådär kul men snart är det Engelska TRÅKIT!

Haha, måste stänga av så hej då.


Nationella Proven Engelska

God morgon,

Är verkligen uppe väldigt tidigt men vi har Nationella proven i engelska och den börjar väldigt tidigt, närmare bestämt 08:10. HEMSKT! Och jag som suger på engelska, härligt! Hoppas det går något sånär iallafall. För man kan ju alltid hoppas. SKa gå nu iofs så man hinner med allt.

Lycka till då alla 9:or...

 


Knepigt värre

Då till ridningen. Idag var det en väldigt pigg Barmur man red och fick igen lägga ifrån mig spöt för att han blev lite för het. Ridbanan var rätt isig så det var mycket att hålla koll på när man red. Barmur är alltid snäll men han var lite hård i bettet och ville inte lyssna så jätte mycket. Jag försökte få honom lydigare med mycket halter oh volter och så vidare, det gick faktiskt men han var ändå lite hård i munnen. I början gick det väl inge bra men i slutet blev det helt ok. Fick mycket beröm men jag tyckte även att det inte gick så bra. Barmur är ändå världens bästa häst helt klart! :)
Det var faktiskt allt...


Trögt internet, igen!

Helloj,
Då har man trögt internet igen-.-... Det suger faktiskt! Fattar inte vad felet är för det är bara min data som är trög ingen annans. På allt står det att länken är bryten eller att webbsidan inte kan hittas. Vad är det som är fel?! Vet någon set kan ni gärna skriva varför för håller på att bli tokig på det här!

Men till måndagen då kanske? Det har inte hänt någonting idag faktiskt. Ridningen var det ända roliga. Eller David är lika rolig men det borde ni kanske veta att jag tycker. Jaja, ska se på lite tv och dricka mitt te(a)

Pussar s'


R.I.P Friggo



Rest in peace Friggo<3
Du har funnits med sedan länge och jag har vart med dej sen valp. Du var inte min utan min sysslings men vi har varit så mycket hos dom så jag har vart med dej en lång tid. RIP,


Good Night

Då var söndagen slut och Soss ska sova för David har gått hem. :(...


GOD NATT!


Silverdollar Pancakes

Så himla goda pankakor måste jag säga!

Silverdollar Pancakes

Ingredienser 4-6pers:

2,5dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
2 msk socker
1/2 tsk salt
2 ägg, gula och vita separerade
1 3/4dl mjölk
smör till stekning

Tillagning:
Sikta ner mjöl, bakpulver, socker, vaniljpulver och salt i en skål.
Lägg äggula och mjölk i en annan skål och vispa försiktigt ner de torra ingredienserna. Häll äggvitan i en ren skål och vispa till ett hårt skum. Vänd därefter ner den i smeten med en metallsked.

Hetta upp smör i en stekpanna/pannkakslagg till medelvärme.

                                                   Lägg 1 pannkaka, 1 msk smet/pannkaka.
Stek 6 pannkakor åt gången i 2 min på svag värme tills små bubblor börjar synas på ytan och undersidan är gyllenbrun. Vänd pannkakorna och stek i ytterligare 1 min. Lägg pannkakorna på ett fat och håll dem varma i ugn på svag värme medan du steker resten av pannkakorna.
Servera pannkakorna med valfria tillbehör.


SÅ SÖÖÖÖÖÖÖT!



SÅ sweeeeeet! I love this picture<3


Med David




Hello,

Nu är man med David igen. Hah, det är faktiskt inte så ofta man inte är med honom. Men han är mitt liv så han ska va med mej hela tiden. Det där kanske lät ego? Men det är inte så jag menar. Ähh, skit it ni förstår säkert. Men nu ska vi gå och äta lite pancakes som vi har gjort. Bilder komemr senare :)
Cya



(Davids fina hjärta på sin vägg när vi målade)


Grymt bra!

Fattar inte hur han kan säga att han inte är bra?! Du är BÄST på piano David<3


Härlig Vinst

Tjeeennisss!
Då är man hemma efter matchen och VI VANN! 2-1 till oss och spånga var faktiskt rejält överlägsna redan från början. Från början fick vi igång vårt spel och passningar efter passningar gjorde Spånga lite galna. Dom fick helt enkelt inte röra bollen. Första målet var ett nickmål från Johanna. Andra gjorde Madde. Härliga mål båda två. Spånga blev irriterade på att vi rent ut sagt ägde ut dom. Domaren skulle ha blåst mer för deras eftertacklingar och sparkar bakifrån är inte okej! Vi höll vårt spel och vi var bäst idag. Härligt!


Snart match igen då

Buenos diaz,
Då har David gått till sin träning och själv ska jag snart gå också för att jag har match precis efter hans träning. Nu är det egentligen JDM laget som ska spela men med många sjuka så får man ta till dom äldre också för att det här är ju bara en träningsmatch. Hoppas det kommer gå super. Vi möter trots allt spånga som inte är så rena i spelet om vi säger så. Men vi får vara tuffa tillbaka helt enkelt men på rätt sätt. Aaaahh! Får överskottsenergi just nu så måste faaaaan springa av mej det på matchen om man nu kan vänta tills dess, :P Man ska väl göra sig klar och gå nu antar jag.

Pussar s'


(Bilden är från Sanktan slutspelet i höstas, Tinus & Svensson)


Killar kan visst dansa!


På videon fr.v: David,Matte,Martin & Sebbe.

Videon är från idrotten i skolan då vi skulle lära oss en dans utav några tjejer i klassen som dansar.
Hur rörlig är inte David?! Han är ju som en gummiman :)
Njut av videon!


Mysigt

Mys är ordet, finns det något mer att säga?!?


Flower power


Fotograf: Sossu [Jag] | Kamera: Nikon D40 | Objektiv: NIKKOR AF-S 18-55mm



Fotograf: Sossu [Jag] | Kamera: Nikon D40 | Objektiv: NIKKOR AF-S 18-55mm


Fotograf: Sossu [Jag] | Kamera: Nikon D40 | Objektiv: NIKKOR AF-S 18-55mm


The Twilight Saga - Eclipse Official trailer


Eclipse trailern är ute och här är den "riktiga" trailern! Njut utav den :)


Match, shopping och David = Bästbästbäst!

Hejsan,
Då är det lördag igen och man har precis duschat efter matchen. Vi hade match mot BSK och resultatet där blev 1-1. Jag själv tycker att jag spelade sådär men andra tyckte inte det. Imorgon blir de då en match till med nästan hela JDM laget. Kuligt värre! Nu ska man göra sig iordning för att åka och shoppa i centrum med David till david. Haha. Vi ska shoppa mycket(a). Ikväll blir det väl lugnt antar jag om ingen ringer oss. Myskväll då alltså. Men nu ska vi dra iväg,...

Synes'


Rebecca var helt klart bäst på planen!


Sleep time?

Shululu!
Då har man suttit och kollat på Davids match oh höll på att frysa ihjäl. Det var verkligen skit kallt och halt. På planen var det nog värst. United vann med 3-2, bra David(a)<3! Nu efter ett litet mål mat ska man bege sig till David för att sova lite kanske? Måste upp tidigt för match så ja sova låter bra. Måste skunda sig dit då så man får sova! ;)

God natt!


Friday

Hejsan,
Idag har det varit värsta chilldagen i skolan och vi fick till och med slippa spanskan, CHILL! Nu sitter man här med David och ska designa klart bloggen lite. Sen ikväll blir det att spendera tiden bredvid fotbollsplanen med Matte. Orsaken till det är att David har match. Kuligt värre faktiskt, har bara sett han spela en gång tidigare och då kommer jag faktiskt inte ihåg något typ. Tror att jag är bättre än honom än då(a). Hah, en muttrande kille bredvid är vad man fick till svar när man skrev det. Hihih, Det är tyvärr bara sanning :)
Nu ska man fortsätta designa,

Höres så länge..



Fotograf: Sossu[Jag] | Kamera: Nikon D40 | "modell": Mitzy | från sum 09


Fredags morron

God Morgon allihop!
Då ska man försöka bege sig till skolan kanske? Är helt klar och det är inte så fint väder ute så man vill inte så mycket gå ut precis. Att gå till David är ändå en sak jag gör i alla väder. Ska nog ta högklackat idag..
Haha!!, jag vet att jag är lite konstig men det var så länge sen så jag skiter i all is och slask som blir jag SKA ha på mej dem för att jag vill det. Oj! Det där lät jätte bortskämt men jag är faktiskt inte det. Inte så mycket iaf. Men mina saker är ändå mina så jag bestämmer över dem. Nu kom jag in på en hel del andra grejjer så ska ta och sluta nu och gå till David.

Höres senare!


Såååå mycket DAVID!



Davids VERKLIGA jag. Han är ju som roadrunner heeeeelt klart! Dom låter till och med lika!


Allt börjar komma på sin plats

Tjeeeennis,
Nu börjar allt komma på sin plats men det är några saker man behöver fixa(rätt många).. hah!
Håll ut...


Svenska lektion

Heeeeeej!
Då har man värsta lektionen, eller nä det har man inte. Men vi har svenska nu men ingen lärare för han har muntliga NP med en liten grupp. Det är skit svårt de vi håller på med nu faktiskt. Finns ju ingen fakta om våran författare för att hon är för gammal, haha. Moa Martinsson är hon vi har och vi ska skriva en presentation om henne, Kul^^ Nä faktiskt inte. Ska kanske vara lite seriös nu? Kanske! :)

Torsdag

Helloj, bloggar lite snabbt igen för är nästan klar. Man kan inte tänka sig det för gjorde mig iordning när jag skrev förra inlägget. Man är så snabb nu för tiden. Brukade alltid vara så att man kom exakt i tid till skolan med 2 minuter innan vi börjar men nu kommer man typ 10minuter innan men går hemifrån samma tid. Mystiskt. Hahah, allt är mystiskt nu för tiden. Ska sminka mig nu sen ner till pojken.

Chiaó'


Mystisk data

Godis morris. Min data är seriösst mystiskt! Den setts på bara så där mitt i natten. Skumt eller vad?
Nu hinner man inte skriva mer för ska fixa iordning mig nu! :)


Rörligt värre

Ni får ursäkta för röran på bloggen men designen är helt klar om några dagar! Håll ut :)


Duktig flicka



Duktig flicka! är precis vad jag är. Har gjort alla läxor för den här veckan nu. :)

Matteplääxxa

Tjenis penis!
Då sitter man här hemma med David och gör matteläxan. Vi har bara fyra stycken kvar nu så vi tänkte vara lite smarta och göra alla på samma gång så man slipper sen. Visst är vi smarta??! Det tycker jag iallafall. Då ska man fortsätta lite...

Skriver senare!

Sol och plusgrader = Härligt

God morgon allesammans! Snart ska man dra och möta David så vi kan gå till plugget. Sådär kul med skola men David är jätte kul! Haha, dålig förklaring där men jaja.. Solen skiner här i Sollentuna och det är plusgrader. Härligt! Vill inte ha snö kvar längre faktiskt. Vill ha vår! Det är så mycket härligare. Och dessutom varmare. Men ska dra till David då..

See ya soon



Vill ha sommar!

Min favorit på Fellsa



Min absoluta favorit bild på Fellsa från senaste fototagningen. För en som komenterade förra bilden, Hon är inte emo utan vi hade tuff/rock tema.

Vissa säger att jag kan...



...måla men vet inte om jag tycker det samma. Den ovanför är den ända jag tyckte var bra utav ALLA!

Ont i hela kroppen!

DET ÄR HEMSKT!!
Har ont i hela kroppen efter igår. Det har sina skäl men ändå.
Ska liksom har träning snart och kan inte springa! Kan knappt gå. Hjälp!
Undrar hur det här ska gå faktiskt. Man får försöka om det inte går, går det helt enkelt inte.
Vill inte ha ont det är inge kul. Det finns dock en rolig sak med idag. Jag tror
seriöst att ALLA i hela klasse nhadeo nt någonstans efter idrotten x). Hahah, så kuuul.
Men vi körde styrkestationer och så var det tävling på idrotten men vi hade ingen uppvärmning eller stretch?!
Även om mer än hälften i klassen är otränade så fick de som är tränade vill säga jag och vissa killar...
men iallafall fick våra muskler stryk! Gud vad jag har ONT i knäna efter det. Inte kul alls.
Får stretcha som faaaan idag rent ut sagt. Nu ska man fixa något att äta och pplugga lite till med David.
Pga. Prov imorgon... Blääää!
pussar s'


Jag HATAR plugg...

I really HATE IT!

Bäst i test

Tjenna, Idag hade man första dan i skolan som var helt ok. Allt gick väldigt snabbt men idrotten var jobbig! Utan uppvärming skulle vi göra massa stationer och mina muskler plus knän orkade inte det utan uppvärming. Så nu har man haft ont i knäna hela dan efter idrotten, KUL!
Efter skolan var det fort hem för då blev det dags för det man har längtat till, stallet och ridningen. Men framförallt längtade man till bästis hästen Barmur. Vilken underbar häst säger jag bara. Idag tränade vi galopp och öppna. Barmur var EXTREMT pigg så fick till och med lägga bort spöt. Det var kul att han var på G. Han tyckte att göra öppna var rätt så jobbigt så när jag hade fått ihop honom bra så skulle vi tölta så skulle få fram honom i tölt studsade han lite med frambenen. Haha, det var bara kul för vilken bra tölt vi fick! Carro, min instuktör berömde oss för Barmurs fina tölt och mycket annat. Då blir man verkligen glad att veta att nu har man hamnat på rätt ridskola och i rätt grupp. Wonderful! Nu är man entligen glad när man åker hem från stallet för att det går så bra på bästa hästen! Verkligen bäst i test!


Ny design påväg!

Heeellllooo, Ja som ni ser på rubriken så har jag börjat tröttna på den rätt mörka desigen så jag håller på att börja bygga om min blogg. Det kommer att ta tid då jag är perfektionist. Men det är väl bra?
Bloggen kommer så småningom se rätt rörlig ut men det är senare!
Ni får hålla ut ett tag innan den blir klar!

Sista dagen på lovet.

Helloj, Idag har man väl hunnit med en massa saker men det känns inte om det. David sov här igen och vi vaknade runt halv 11. Konstigt att vi vaknar så tidigt faktiskt. Det är bara skönt att vara utvilad och vakna rätt tidigt för då hinner man med mer saker. Nice! säger jag bara. Vi gick upp och åt frukost sen såg vi lite på Vasaloppet, fråga inte varför.. Sedan gick vi hem till hans mamma och gjorde iordning Davids rum och fixade hans säng. Rummet är verkligen snyggt! Kan bo där också(Gör jag halvt men ändå)!! Fast David bor mer hos mig. Mysigt! Men nu kan han helt enkelt inte komma försent till skolan för det ska jag se till(a). Får ioförsig försöka haha. Nu ska man äta lite sen iväg på träning som tydligen var på Skytteholm, Nice! :)
Pussar


Bowling

Hello, nu har man precis bowlat med family and David. Kul men det gick som vanligt inte bra för mej, men tror faktiskt att jag slog rekord med mej själv, Duktigt! David oh papi var bäst och så var jag med dem-.- Kände mig EXTREMT dålig. Det finns EN positiv sak med bowling,.... JAG ÄGER PÅ DET PÅ WII! :D hahah...



Chokladbiskvier

Chokladbiskvsrecept:



Bottnar

  • 300 g mandelmassa
  • 1 äggvita

    Fyllning:
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 1 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 tsk kakao

    Glasyr:
  • 125 g mörk blockchoklad
  • 1 msk smör

    Tillagning:

  1. Bottnar: Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Riv mandelmassan. Blanda den med äggvitan till en smidig smet.
  3. Klicka ut den på en plåt med bakplåtspapper. Platta ut dem lite med mjölad hand så att de blir ca 5 cm i diameter.
  4. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min.
  5. Lossa kakorna försiktigt och låt dem kallna på galler.
  6. Fyllning: Rör ihop smör, florsocker, vaniljsocker och kakao till en jämn kräm.
  7. Bred den lite toppigt på undersidan av kakorna.
  8. Låt dem stå i kylskåp minst 1 timme.
  9. Glasyr: Smält blockchokladen i microvågsugn eller i ett vattenbad.
  10. Blanda smör och smält blockchoklad.
  11. Doppa kakorna hastigt i chokladen så att fyllningen blir helt täckt. Vrid kakan lite så att överflödig choklad kan rinna av.
  12. Ställ kakorna kallt.

TRÖGT INTERNET!

Halloj, mitt internet är väldigt TRÖGT! den vill inte gå in på några hemsidor -.-.... Blir lite less för att de andra datorerna funkar men inte min... Blir smått irriterad. Men man får väl föraöka komma på varför det är så. Konstigt....

Så bloggandet kommer vare lite upp och ner nu tills måndag.


Wii+Skidor+Älskling= WONDERFUL!

Halloj, Idag har man då åkte skidor med Emell och David. Kuligt värre faktiskt!!! ;D David som sa att han hade bara åkt när han var 6år så märktes det inte att det var så länge sen för han åkte bra från att han ställde sig på skidorna. Vi tävlade sen och gissa vem som vann stort varje gång?... JO jag ;D !!! hahah *skryt*
Men sen åkte vi hem och körde vi Wii. Det var väl kul och där blev det oavgjort. Eller David vann mest matcher men för att det ska vara rättvist så ska det åtminstone vara oavgjort! haha, enligt mig.
Nu ska man käka lite!

Synes.




God morgon!

God morgon alla sköningar! Själv ser man ut som ett monster och David har nyss kommit. Får kanske ta och fixa mej? Men orkari nte riktigt än. Idag iallafall ska vi åka skidor! Eller jag ska lära David åka ;D. Hoppas det går bra! Det är fint väder och så det går nog bra, hahah inte för att vädret gör något men ändå. Nu ska man äta lite frukost kanske.

Cya soon


Bilder från London IIII


Bilder från London III


Bilder från London II


PULKA

Heello, Snart så ska man dra ut och åka lite pulka med David,Fellsa och Matte! Gud va kul. Hihi, men åka pulka är faktiskt roligt säg det eller ej. Ska man ta och byta om nu kanske?
Ja det får man ta och göra ;)

Hörres!

HJÄLP!

Fick en hel påse godis av Syrran oh Helena! OMG det här bådar inte gott...
Träning nästa??!!


John Mayer - Free fallin

Så himla bra!


Smakprov från första fototagningen.


Fotograf: Sossu(Jag) | Kamera: Nikon D40 | Reflemskärm: Silver | Objektiv: NIKKOR AF-S 18-55mm
Modell: Fellsa www.raggaaren.blogg.se

Ett smakprov från fototagningen. Bilder kommer mer så småningom.

PHOTOSHOOTING

Idag blir det, men tema osv får ni se sedan! :D

Väntan på Fellsa

Hello, då sitter man och väntar på Fellsa som ska dyka upp när som hellst. Idag ska vi fota men jag säger inget mer om det. David sov här men han ska väl fixa klart i nya huset. Kuligt kuligt,
Nu ska man väl göra ngt för Fellsa kom precis :D


Bilder från London I


Sossu gör ett test med mobilen!

Har du mer än 20 sms i din inkorg? Ja ofc.
Vad står det i ditt tredje sms? "Nice :D<33"
Vem var det ifrån? Älsklingen
Är han/hon snygg? snyggast i världen(a)
Smsar ni ofta? Hela tiden, säg ngn gång vi inte gör det? x)
Vad står det i ditt 50 sms? "Välkommen hem säger jag bara..."
Vem var det ifrån? Fellsan
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då? Otroligt många ;)
Smsar du ofta? Haha, japp.
Hur många sms har du skickat? runt 2000-3000 i mån
E du beroende av din mobil? Hehe, aa xD
Vem ringde du senast? Papi
Mottagna samtal? Moster
Snyggast på din kontaktlista? DAVID! :D <3
Om du går in på dina bilder, vad är det första du ser? Min katt Mable som leker med svansen :P
Beskriv din mobil & berätta vad det är för modell: Svart - Sony Ericsson W902
Har du varit helt ärlig nu? Jadå, som alltid

"Normala" kvinnor ser bra ut också!



Enligt en artikel på aftonbladets hemsida så står det bl.a. att "normala" kvinnor ser bra ut också inte bara modeller. Och där tycker jag faktiskt att de har helt rätt. Man behöver inte vara pinnsmal för att se bra ut och vissa modeller enligt mig ser ju bedrövliga ut men är modeller bara för att de är smala. HELT SJUKT! Men det hände en stor förändring under modeveckan i London, underklädesmärket Bravissimo gjorde en uttagning med vanliga kvinnor som de hade på modevisningen för att visa att just "normala" kvinnor är lika snygga som alla andra, Rätt sagt!

Länk till artikeln: http://www.aftonbladet.se/wendela/article6710901.ab



Bloggandet ska upp igen!

Som rubriken, NU SKA MAN BLOGGA MER :D

HEMMA IGEN!

Nu är man hemma igen oh snart kommer det bilder... Håll ut :D

Visit to London

Hi again, nu har jag och Fellsa varit i London och det var skit roligt. Vi shoppade(aaaa) och gick pa madame tussads eller ja det stavas sa konstigt. Det var roligt overallt och solen sken som bara den kanske 10 plus i solen? ingen sno heller, gud vad skont! :) kommer hem imorron och da kanske man far se sin alskling eller inte "/ <3

Bild fran idag:

 





Sofie Borell heter jag som driver bloggen och kommer från Sollentuna, Stockholm. Är född 1994 alltså 17år och går första året på Teknikprogrammet. Min största passion är foto och mitt liv är ägnat åt de två islandshästarna, Litla Lif från Sjövik och Gambri från Sjövik. I bloggen får ni följa min vardag bland bilder och islandshästar.

Copyright © by Sofie Borell 2009-2011
[email protected]


bloglovin
         

Om

Min profilbild