Dagens sommarbild

Fotograf: Jag [Sossu] | Kamera: Nikon D40 | Filter: Soft focus

David, Jag älskar dig mest av allt!


Summer feelings

Hello,
Halva sommarlovet har snart gått och det känns som ingenting! Vet inte varför men allt går för fort. Livet är väl bra då i och för sig men ändå. Vill att sommarlovet ska stanna i några månader till minst. Nu har man tillbringat sommarlovet i skärgården och på landet. Landet är skönt för där kan man verkligen slappna av och bara njuta. Men gud så varmt det är! Man kan knappt vara uppe på land! Vi badar nästan hela tiden för att det är så varmt. Men hela förra veckan så har jag ridit och det har varit jätte skoj faktiskt. Skriver med om det sen. Känns som jag ska hinna med skeeeta mycket saker och blir mer stressad ju mer jag tänker på det. Ska ta och kolla på tv för att lugna ner mig. Hinner inte blogga så mycket nu för på landet har vi inget internet utom på mamis mobil och imorgon ska man till arvika och gå på festivalen med en kompis som ska blir skit kul. Så inget bloggande då heller. Plus efter det blir det ut till landet en vecka sen till öland och efter det örnsköldsvik. Så kommer ha kul men inte ha något internet. Men hallå, det är SOMMAR! Datan kommer i tredje hand om inte sist för om man bara sitter vid datan, vad har man för liv då? Inte vet jag iallafall så nu ska jag gå och njuta av den underbara sommaren med dom absolut bästa!!!
Höres, S'!JAG KOM IN!!!!

Heeeeeey!
Fick precis veta att jag har kommit in på Teknik i Rudbeck(gymnasium). SÅ jeeeevla bra! Är jätte glad! Och inte bara att David kom in på Natur också! Allt blev som planerat! =D Kan inte skriva för är sååå glad och hungrig, hihi. Så det blev ett kort inlägg men jag kom in på de jag ville på gymnasiet iallafall. Looove it!
Cya S'


Fotograf: Sossu [Jag]
Sofie Borell heter jag som driver bloggen och kommer från Sollentuna, Stockholm. Är född 1994 alltså 17år och går första året på Teknikprogrammet. Min största passion är foto och mitt liv är ägnat åt de två islandshästarna, Litla Lif från Sjövik och Gambri från Sjövik. I bloggen får ni följa min vardag bland bilder och islandshästar.

Copyright © by Sofie Borell 2009-2011
sossusblogg@live.com


bloglovin
         

Om

Min profilbild