Stegrande vilding!

Hello,

Ja, idag har man ridit då och fick Duna igen.. Carro, vår instruktör var inte där så vi fick Malin istället så vi fick rida ut. Ja det hela börjar med att Duna inte kan stå still sen när vi börjar gå mot skogen så stegrar hon troligtvis för att hon är så ivrig. Men efter det lägger jag mig nästan sist i ledet och genast blir hon lite lugnare. Trodde jag då! Vi ska börja tölta och där blev det stegring igen men efter går hon jätte fint. Skumt! Duna gillar inte vattenpölar och det var jätte kul att halva stigarna i skogen var fulla. Som sagt, vi var mer i buskarna och skogen än på stigarna. Ja, sen får hon för sig att hoppa lite så det blir ett hopp sen ett till över en stock. Plus får vi lägga till att hon sparka bak ut också. Vilken liten vilding säger jag bara! Men hon är rolig! ;D

/s'

 

 


Ny start på denna vecka..

God morgon!
Ja då hinner man lägga in ett litet inlägg innan man ska dra till skolan då. Idag blir det mördar schema eller inte. Även om jag går från 08.20 till 16.00 så känns det inte så farligt. Idag vet man också att man kommer få Photoshop Cs5 och så ska man även få träffa David efter några timmar, :)
Jag var bara tvungen att skriva det. Men efter skolan blir det direkt hem, byta om och iväg till stallet. Längtar! Vill rida Duna hela tiden känns det som. Hon är verkligen speciell men jag gillar det! Ska iallafall åka nu..
/s'Bomben är släppt!

Fotograf: Sossu | Kamera: Nikon D40 | Filter: Uv | Objektiv: AF-S 18-55mm

Mystic White

Fotograf: Sossu | Kamera: Nikon D40 | Filter: Uv | Objektiv: AF-S 18-55mm

Design by me

hello,
ja idag har man haft underbara Anna på besök, hih! Jag har hjälpt henne att designa hennes blogg men det blir nog lite fin justeringar någon gång för är inte riktigt klar än men skit samma. Huvudsaken är att hon är nöjd. Nu har hon precis gått och snart kommer David. Gud vad bra den här dagen blev iallafall!
Tryck på Anna för att komma till bloggen! :)
/s'Volbeat - Garden's Tale


Anna Lundquist

You make my day baby! <3

Litla Liiw från Sjövik

Litla Liiw från Sjövik
En underbar 5-åring som jag nu ska träna upp och tävla med. Vi var menade för varandra enligt hennes ägare. Hon är så gudomligt snäll och det är underbart att rida henne och se henne utvecklas. Inte de att jag utvecklas också. Tyvärr står hon i stallet på mitt land men håller på att fixa kurser som vi ska gå på. Litla har stark och fin trav, hennes steg nu kommer göra henne till en riktigt fin häst. Jag satsar på att rida henne med så mjuk hand som möjligt och hon lyssnar och trivs med det. Att rida en häst hårt som elit ryttarna gör skulle jag aldrig göra! Hästen kanske är van men jag tycker det är fel att rida en häst så. En häst ska vara balanserad med ryttaren och rida harmoniskt och mjukt! Det är det jag satsar på!

Gotland!

Hej,

En rent nöje och en glädje som inte försvann förut är på väg att komma tillbaka!
Det är det ända jag kan säga om helgen nästan. Jag åkte med vårat Div 3 gäng ner till Gotland och skulle spela match där för vi har ett lag som kommer därifrån. Med en ny tränare som vi fick på torsdagen och en helt ny eller nu har vi en spelidé och vi är mycket glada av att Putte som vår nya tränare heter vill träna oss. Även om vi förlorade med 1-3 så spelade vi fotboll! Vi rullade boll och helt enkelt ville kämpa. De andra lagat kallar jag inte kunna spela fotboll. Det ända dem gjorde var att slänga iväg bollen och springa, Vad är det för bra med det? Ingen rolig fotboll att kolla på! Sen domaren.. Han var lite speciell om vi säger så. Han kunde två ord, Fortsätt spela & Nej,nej,nej... Det var det ända han kunde säga. Han blåste inte mycket om vi säger så.. Men laget var inte alls deppiga efter matchen och vi hade det roligt på Gotland! Det är allt jag kan säga om helgen!
/s'Tävlingsbidrag

Ja då var man med i en tävling på mozzans.blogg.se så detta är mitt bidrag, Fotade jag i florida
Fotograf: Sossu | Kamera: Nikon D40

I love to sleeeeep!

David får bjuda lite på sig! tycker bilden är fööör söt! :)<3

Hallojsan,
Då har man sovmorgon igen och på en fredag, kan det bli bättre? Nä tror inte det. Plus att jag slutar14.50 det är faktiskt riktigt bra. Är stolt över mitt schema och ska inte ändra på något. Har redan 6 block i veckan så det räcker trodde jag bara hade 4 förut 0.o.. ibland undrar man om man verkligen kan räkna. Hinner inte skriva mer för måste fixa skolprylarna sen dra.
/Cya s'Ibland blir man bara för sur!

Hej!
Idag har dagen varit som vanligt. Eller nästan, David sov hemma hos mig och han började många timmar efter mig som jag tycker är orättvist. Men men. Sen hade man bestämt att man skulle sova hos David så får man inte! För det första är han min kille sen är man faktiskt 16! Blir så trött på allt! Jag är tillräckligt stor för att klara mig själv och göra som jag vill!!!!!!!!
/s'

White Dream

Fotograf: Sossu | Kamera: Nikon D40 | Filter: Soft Focus | Objektiv: AF-S 18-55mm

Mable

Fotograf: Sossu | Kamera: Nikon D40 | Filter: Soft Focus | Objektiv: AF-S 18-55mm

Dagens låt

Dagens låt idag blev "Break out" med Union Square. Det blev den för det är en låt jag nyss fick uppspelad av David. den är faktiskt bra!

Afternoon

Hello,
Idag har man då hunnit med en massa saker, eller ja inte än. Ska göra lite pryxlar men inte än. Har härligaste dagen idag med bara två lektioner. Det är nicet! Svenska en timme sen lunch sen bild en timme. Det är chill faktiskt. Imorgon har man däremot lite mer men ska kolla om jag kan lägga till en kurs någonstans men det är så krångligt med allt hit och dit. Strunt i det nu för efter skolan följde David med mig hem och han fick duscha(för att han hade idrott ute i regnet..) medans jag gjorde amerikanska pannkakor både med choklad och vanliga. riktigt goda faktiskt. Nu sitter man här och tittar på simpson med älsklingen.
/s'

Jag och David i Ö-vik -10

SovmorgonHelloj,
Ja idag har man sovmorgon för börjar 10.25! Vad NICET! Men vaknade innan jag skulle gå upp för att en viss katt tyckte att man hade sovit nog. Typiskt! Det kommer fler dagar med sovmorgon, faktiskt på fredag redan. Vad gött! haha, skrev gött för tänkte på vår ena lärare som är så tråkig att han är rolig. Ska snart börja göra mig iordning för att gå te skolan då. Vi har bara två lektioner idag så det är skönt! :) Ska äta lite nu..
/s'

Dagens låt

Dagens låt blev min älsklings favorit låt

Crawl Through Knives

med In Flames!

Älskling!

Älskling, bara för att du är du och jag älskar dig så ska du veta att jag aldrig tänker lämna dig och du kommer alltid att vara min! Vad som än händer så finns du där och det räcker med att bu bara är för att man ska älska dig mer och mer! Jag älskar dig David Ljungbäck! <3

Shopptime!

Helloj,
Ja mitt bloggande blev lite lite förra veckan med det är för att mitt internet inte funkar hos pappa så blir arg och vägrar röra datan. Ja, jag kan förstå om det låter som jag är knäpp men så är det. Denna vecka har skolan startat iallafall och min gymnasietid har börjat. Mycket introduktion på varje lektion utom Teknik samhälle & människa där vi fick ett arbete direkt. Men hellre det än att bara lyssna. Jo vi hade Matte A diagnos för att kolla hur mycket vi kan och skoja inte om jag hade glömt en massa! OMG! säger jag bara. Matten kommer bli värst men har bra lärare. Faktiskt i alla ämnen så det kommer att lösa sig. Efter skolan som slutade fyra  så var man med David ett litet tag innan mami kom och hämtade mig för att vi skulle åka till Stinsen och inhandla lite saker. Jag köpte en klocka på Ur&Penn sen en mascara och nagellacksbortagning från kicks sen nässpray! Haha! Är jätte förkyld så måste ha det! Ska åka till mormor nu så får skirva senare eller imorgon!
/s'

Friday afternoon

Hej,

Då var det fredag och man har klarat de två första dagarna i skolan och det var kul! Idag fick alla som går Teknik träffa varandra och göra en liten kul tävling i grupper. Vi fick bygga en bro av papper och tjep och min grupps blev mer som en hängbro än en hållbar. hihi! Glömde dock att ta kort på den. Klant som man är! Mitt schema är inte klart än utan på söndag blir det helt klart så hoppas jag får behålla mitt schema för det var jätte bra. Man har kommit hem från skolan och nu vet man inte vad man ska göra.. Kommer bli att man sitter hemma och tråkar för ingen är hemma, inte äns David som är med emil, :'( Vill inte ha tråkigt. Skit också!

/s'


Dagens låt


Dagens låt blev "find your love" med Drake. Jag valde den just för att jag kommer att tänka på min älskade David och att jag verkligen vill vara hos honom just nu.. <3


GYMNASIETHejhej,

Då har man avklarat första dagen i gymnasiet. Det ska verkligen bli grymt kul. Jag går Teknik på Rudbeck och det känns redan nu att det ska bli rätt kul. Helt ny mentorsgrupp med fyra stycken tjejer inkluderat mig själv. Och ingen kommer från sollentuna heller. Dom kommer från Kista,Danderyd och Vällingby. Så ja om man lär känna dem bättre så blir det långt att åka. Haha, nä man ska inte ta ut sådant i förväg. Det blir bra när Matte kommer till våran mentorsgrupp imorgon. Gymnasiet kommer en kul upplevelse med mycket nya saker. Svårast hittills är att veta vad alla korridorer ligger och heter. Rudbeck är ju inte speciellt litet. Vi får se hur fortsättningen blir imorgon. Och då måste jag få se David mer annars blir jag galen! Ska göra en stor kopp te nu..


/s'


Sista dagen på sommarlovet

Hello,

Ja då var det sista dagen på sommarlovet och har man gjort något speciellt? Nä inte idag men igår hade vi en mysig kväll med "gamla" klassen. Det var kul men det slutade för tidigt. Men det får vi göra om så det är inget problem. Sommaren har gått för fort men det blir säkert bra ändå. Imorgon börjar man gymnasiet och det ska bli spännande faktiskt och kul på samma gång. En ny upplevelse. Idag har man hjälpt David att hitta nya skor som blev ett par lacoste och köpt ett nytt lås till skåpet. Matte var också med när vi handlade. Men nu ska man vara lite social..

 

/s'


Dagens låt

Idag blev dagens låt Maybelline i Hofteholder med Volbeat. Den valde jag idag för behöver höra den för att bli taggad.


Mulen tisdag

Halloj,

Ja, här i stockholm är det riktigt mulet med lite regn här och där. Inge kul alls för ska träna snart, fotboll, utomhus. Inte så lockande om vi säger så. Men tränas måste det. Har sluppit undan några veckor nu så det är dags att börja igen. Men om idag då.. Har lämnat in min telefon på lagning eller vad han nu skulle göra men får den om några dagar, super! Hatar min gamla stenåldersmobil!! En gammal samsung.. Blä! Sen har Fellsa tonat min utväxt så man ska se någolunda ut när man börjar skolan. Sen ikväll iallafall ska man grilla med kompisar men det regnar nu så det blir säkert rätt blött..Men ska äta nu..

/s'


EclipseHello,
Får skriva idag om igår för orkade inte när jag kom hem igår. Men Eclipse var väldigt bra, nu när man har sett filmen vill man se fortsättningen så fort som möjligt. Kan inte vänta till november! Vissa säger att den inte var så bra för att man hade för stora förväntningar på den. Jag hade inga så filmen blev jätte bra. Ja, så av mig får den bäst av bäst!

/s'


Nagelfix

Hellojsan,
Sitter här i mitt lilla rum och ska egentligen packa prylar som jag ska ha hos pappa men måste fixa mina naglar först, hihi! Det går rätt fort om man inte är så noggrann för orkar inte. Sen när jag är klar med allt ska jag träffa David innan man ska på bio ikväll med lillsyrran och mamma. Då blir det Eclipse! Har längtat efter att fått sett den och nu får jag det. Skulle egentligen sett den med en kompis men hon sa att hon inte "hinner" och jag har bara den här dagen på mig så då får vi gå och se någon annan film sen när jag har tid i framtiden. Låter skit långt till det men kommer inte ha någon tid med allt sen. Kanske någon dag på helgen.. Men visst kan jag klämma in lite roliga saker också men ändå. Nä, men nu ska jag fixa allt så jag blir klar någon gång!
Cya S'

Dagens låt

Hello,
tänkte börja med dagens bild och låt som är bara för skoj. Jag väljer låt och bild beroende vad som har hänt under dagen eller hur jag mår eller bara något jag tycker om som jag vill dela med mig till alla läsare. Bra eller dåligt är upp till en att tycka för sig själv. Jag har rätt blandad musik smak så det kommer säkert upp något som alla gillar. Jag ska försöka så det blir det ena åtminstone varje dag! Hoppas jag lyckas :)
Dagens låt blev "I love the way you lie" av Eminem och Rihanna. Jag valde den just för att jag tycker om den och den får mig att tänka på sommaren 10. Härligt!

Rose in the summerrain..

Fotograf: Sossu | Kamera: Nikon D40 | Filter: Soft Focus

Dags för mer bloggande!

tjeniixen!
Om drygt en vecka om ens det så börjar man gymnasiet och pluggandet till att bli webbdesigner! Ska bli suuuper kul men ändå jobbigt att plugga. Men så är väl alla? Ingen gillar plugg. Sommaren i sig har gått riktigt fort och skulle verkligen vilja ha några veckor till. Nu när hösten närmar sig har man ett lång lista på saker som måste göras. Det är inte lite.. Det har varit en underbar sommar iallafall, Vart med min otroliga älskade pojkvän, ridit Litla som jag ska fortsätta med! Vill ha henne som egen... Hon är så speciell och jag har verkligen fäst mig vid henne. hon och Barmur är ju verkligen bäst att få rida. Vad har man gjort mer då.. Jo vart på landet, i Ö-vik på Davids land, I Göte på liseberg och i skara, sedan har man varit i örebro och varit med kompisar på grönan, sen jobbat på fotbollsskolan och mycket mer på det! Det är en hel del jag har hunnit med den här sommaren men det känns ändå som om man inte har hunnit ett shit! Ska ladda upp lite bilder från Ö-vik nu så..
Cya soon, S'


Bus katten i gräset.
Sofie Borell heter jag som driver bloggen och kommer från Sollentuna, Stockholm. Är född 1994 alltså 17år och går första året på Teknikprogrammet. Min största passion är foto och mitt liv är ägnat åt de två islandshästarna, Litla Lif från Sjövik och Gambri från Sjövik. I bloggen får ni följa min vardag bland bilder och islandshästar.

Copyright © by Sofie Borell 2009-2011
sossusblogg@live.com


bloglovin
         

Om

Min profilbild