>

hos David

Hellojsan, man är hos david nu så snodde hans data en liten stund för att blogga lite, Han försvann just för något hah, Men bion igår var bra men lite mycket våld. En killfilm? Senare var det ändå mysigt och vi såg på inglorius basterds något...vilket svårstavat ord -.-'' Blabla, är lite trött, vaknar för tidigt, Davids fel. Kanske inte men men. Sen ikväll ska man på Edsbacka bistro med Mami oh c/o. Niceit värre. Men kanske att man ska leta upp David nu? Får ta och göra det! ;)

 

 


Kommentera inlägget här!
Postat av: Rickard Folkesson

Nu har du chansen att tillsammans med KlickKlick! - bloggen, Utryckning.se och Tvspelsweb.se vara med och tävla om ett Close-Up +4 Filter till din kamera.http://rickardfolkesson.blogg.se/2010/january/vinn-ett-close-up-4-filter-1.html


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress till din blogg:

Kommentera:

Trackback
Sofie Borell heter jag som driver bloggen och kommer från Sollentuna, Stockholm. Är född 1994 alltså 17år och går första året på Teknikprogrammet. Min största passion är foto och mitt liv är ägnat åt de två islandshästarna, Litla Lif från Sjövik och Gambri från Sjövik. I bloggen får ni följa min vardag bland bilder och islandshästar.

Copyright © by Sofie Borell 2009-2011
sossusblogg@live.com


bloglovin
         

Om

Min profilbild